Αυτό θα είναι το νέο όνομα της Νέας Δημοκρατίας!

Έτος συνεδρίου το 2013 για την Νέα Δημοκρατία και είναι κοινό μυστικό πως σε αυτό είναι πάρα πολύ πιθανόν να γίνει και αλλαγή ονόματος, η οποία θα εκφράζει τα νέα δεδομένα της εποχής. Το επιτελείο μάλιστα της ΝΔ ψάχνει πυρετωδώς ένα όνομα που θα κάνει πάταγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα ...που έχει πέσει στο τραπέζι και φαίνεται πως επικρατεί, μέχρι νεωτέρας είναι αυτό του “Ευρωπαϊκού Συναγερμού”.

Το “Ευρωπαικός”, σύμφωνα με τους υποστηρικτές,πιάνει τον παλμό της εποχής, που το μείζον είναι η παραμονή στην Ευρώπη και μάλιστα σε μια ισχυρή Ευρώπη, όπως άλλοτε, ενώ ο “Συναγερμός” εκφράζει όχι τον δυναμισμό που αρέσει στον Σαμαρά, αλλά συνειρμικά ενώνει την δεξιά διαχρονικά, αφού παραπέμπει στο πρόδρομο της ΕΡΕ και της Νέας Δημοκρατίας, τον “Ελληνικό Συναγερμό” του Παπάγου, δημιουργώντας ένα κράμα της παλιάς δεξιάς και των σύγχρονων ευρωπαικών απαιτήσεων.

Μάλιστα οι υποστηρικτές αυτής της άποψης δημιούργησαν και σελίδα στο facebook για το επερχόμενο συνέδριο της ΝΔ, που “διαφημίζουν” εμμέσως το νέο όνομα αφού γράφουν:

“Με Νέους Ανθρώπους & Νέες Ιδέες για τον Ευρωπαϊκό Συναγερμό!”

Πηγή: parapolitika

Αναγνώστες