Γιώργος Καρατζαφέρης: Ευτυχώς… προλάβαμε τον Γρηγορόπουλο


«Αν ο επιπόλαιος φρουρός δεν είχε σκοτώσει τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, ίσως τώρα να είχε συλληφθεί μαζί με τους άλλους» στο Βελβεντό, δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Αναφερόμενος στα όσα ακούγονται για το σοκ που υπέστη ο Νίκος Ρωμανός από τον θάνατο του φίλου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου..., γεγονός που επηρέασε ριζικά την εξέλιξη της ζωής του, ο Γιώργος Καρατζαφέρης κάνει λόγο για «βλακείες». «Όχι! Το παιδί έτσι ήταν. Έτσι ήταν και τα άλλα παιδιά, ας το καταλάβουν. Και όταν το κάθε τέτοιο καλόπαιδο έχει καλάσνικοφ, από εκείνη τη στιγμή θέτει τον εαυτό του εκτός νόμου» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

«Επομένως και οι μπουνιές και οι κλοτσιές δεν μετράνε. Ακούω πως έγινε στο κρατητήριο και δεν είναι συνεπής και δημοκρατική πράξη. Ο άλλος με πυροβολεί με καλάσνικοφ και η απάντηση δεν είναι με καλάσνικοφ, αν και θα μπορούσε… Μην τρελαινόμαστε…».

«Θα μπορούσε να υπάρχει ένας νόμος και για τους γονείς που τα αφήνει και βγαίνουν τέτοια, αμέλεια, δεν καταλαβαίνω. Σε όλους τους αριστερούς έμεινε η μπουνιά. Μπορούσε να αποφευχθεί αλλά ο άλλος έχει καλάσνικοφ, σε πια ζυγαριά μπαίνουν αυτά;».

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε επίσης πως «η κόρη κάποιου γαλονάτου του ΣΥΡΙΖΑ πουλάει τα καλάσνικοφ, η κόρη του. Ο γιος του άλλου τρομοκράτης».

Παρακολουθήστε το απόσπασμα από την εκπομπή στο 0.58.00 του βίντεο και μετά

Αναγνώστες