Όταν η προπαγάνδα συγκρούεται με την πραγματικότητα

Ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας βγήκε στο MEGA και μας είπε ότι πασχίζει να μας σώσει…άλλος ένας σωτήρας. Τι ωραία που πρέπει να αισθάνεται ο έλληνας πολίτης που τόσοι ευγενικοί κύριοι έχουν αναλάβει τη σωτηρία του.

Το Έθνος σήμερα υψώνει ασπίδα προστασίας ...στον «εκλεκτό», ούτε Πρωθυπουργός να ήταν! Απαγορεύεται η κριτική στον Τσάρο της πλατείας Συντάγματος, όπως συνέβαινε και με τον Παπακωνσταντίνου, τον Αλογοσκούφη και τον Παπαντωνίου, γιατί αυτή η ευαισθησία των ΜΜΕ του κ. Μπόμπολα για τους Υπουργούς Οικονομικών; Δεν συμβαίνει το ίδιο, φυσικά για τους Πρωθυπουργούς ούτε για τους πολίτες που πληρώνουν τον λογαριασμό. Προφανώς το «κόμμα της συντήρησης δεν επέτρεψε στον κ. Σημίτη, στον κ. Παπακωνσταντίνου, στον κ. Τσοχατζόπουλο, στον κ. Αλογοσκούφη να ολοκληρώσουν το έργο τους. Τον Ελληνικό λαό πυροβόλησαν πισώπλατα και όχι τον κ. Στουρνάρα!

Μην ανησυχείτε για τίποτα…όσο υπάρχουν Μεγάλα κανάλια επικοινωνίας που ενημερώνουν σωστά τους έλληνες για τους τεμπέληδες δημόσιους υπαλλήλους, τους αγρότες με τα Καγιέν, τους εργαζόμενους στο ΜΕΤΡΟ και στα ΜΜΜ με τα απίστευτα επιδόματα, τους μαϊμού συνταξιούχους αλλά δεν βγάζουν κιχ για τα μεγάλα έργα που κόστισαν όσο ένα ΑΕΠ ή τους αμυντικούς εξοπλισμούς, όλα είναι υπό έλεγχο. 

Βεβαία η απορία είναι ποιος τα επέτρεψε όλα αυτά; Και φυσικά να καταργηθούν αλλά όχι χλωρά και ξερά στην πυρά.
Κανένας λόγος ανησυχίας δεν υπάρχει…

Θα μου πείτε όταν πλέον οι περισσότεροι είναι άνεργοι, πρέπει να πουλήσουν περιουσιακά στοιχεία που απέκτησαν με σκληρή δουλειά στο παρελθόν ή κληρονόμησαν τους κόπους των γωνιών τους, για να πληρώσουν τους ανήθικους φόρους, έχει τίποτα άλλο σημασία; Είναι απίστευτο το πώς δημιουργούν πλασματικά εισοδήματα από περιουσιακά στοιχεία που δεν έχουν εμπορική εκμετάλλευση με την επιστροφή κεφαλικού φόρου όπως επί τουρκοκρατίας. Κάποτε η κεντροδεξιά και η αστική τάξη προειδοποιούσε όσους σκέφτονταν να ψηφίσουν αριστερά ότι «θα έρθουν οι κομουνιστές να μας πάρουνε τα σπίτια». Πώς τα έφερε η ζωή, ένα αστικό κόμμα με τους άδικους και αντιπαραγωγικούς φόρους για ελεύθερη οικονομία ουσιαστικά να δημεύει περιουσιακά στοιχεία που έχουν ήδη αποκτηθεί…

Και όλα αυτά επειδή σώζεται η χώρα!

Ν.Π Πηγή: newpost.gr

Αναγνώστες