Αποχώρησε από τη Χρυσή Αυγή για να προσχωρήσει στο ΛΑΟΣ;

Το μοναδικό ανερχόμενο δημοσκοπικά κόμμα, η Χρυσή Αυγή, άρχισε ήδη να μετρά απώλειες. Αποχώρησε από τους κόλπους της καταγγέλλοντας, ο πρώτος σε σταυρός υποψήφιος βουλευτής της στην εκλογική περιφέρεια Ιωαννίνων Ιάσων Μπίμπος.

Η δήλωση αποχώρησής του έχει ως εξής:...

«Θα ήθελα να ενημερώσω τους αγαπητούς εθνικιστές πατριώτες του Νομού Ιωαννίνων ότι ως πρώτος σε σταυρούς προτίμησης Έλληνας εθνικιστής στην Ήπειρο στις τελευταίες διπλές εθνικές εκλογές, πλέον δεν έχω καμία σχέση με το πολιτικό κόμμα Χρυσή Αυγή των Αθηνών. Πατριωτισμός είναι να προσφέρεις στην μητέρα παρτίδα και όχι με το πρόσχημα του πατριωτισμού να χτίζεις, με τις πλάτες του λαού, πολιτικές καριέρες στα αθηναϊκά σαλόνια και να θες έτσι να διαλαλείς ότι θα ελευθερώσεις την βόρειο Ήπειρο. Ας γνωρίζουν οι συναγωνιστές που με στήριξαν ότι ο εθνικοπατριωτικός αγώνας που κάνουμε εδώ και χρόνια θα συνεχιστεί. Κανένα πολιτικό κόμμα δεν είναι υπεράνω της πατρίδας και κυρίως υπεράνω των γηγενών πατριωτών δυνάμεων. Επειδή ίσως θα τολμήσουν να διαδώσουν ψεύδη για το πρόσωπο μου μερίδα νεοφώτιστων ψευτό-εθνικιστών, οι γιαννιώτες συναγωνιστές θα γνωρίζουν σίγουρα οτι και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις όλοι αυτοί ήταν κρυμμένοι σαν τα ποντίκια στα σπιτάκια τους και σήμερα μας παρουσιάζονται ως πατριωτική και εθνικιστική ελίτ, φυσικά πάλι μέσα απ το σπίτι τους ή εξ αποστάσεως ορμώμενοι».

Το γεγονός ότι το μόνο κόμμα που έσπευσε να σχολιάσει την κίνηση Μπίμπου είναι το ΛΑΟΣ, ερμηνεύεται ως προάγγελος προσχώρησής του στον πολιτικό φορέα του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, πρώην βουλευτής Κωστής Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση: «Ποιός είπε ότι δεν υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι στην «Χρυσή Αυγή»;…Απλώς αποτελούν μειοψηφία»

Αναγνώστες