Το δράμα της Αγγελοπούλου είναι η… αδιαφορία για το πρόσωπο της!

Έμπειρος πολιτικός που γνωρίζει πολύ καλά τη Γιάννα Αγγελοπούλου σχολιάζοντας τα όσα γράφει στο βιβλίο της αρκέστηκε στο δηλητηριώδες: personnalité sans personnalité…δηλαδή προσωπικότητα χωρίς προσωπικότητα!

Τα χρήματα δεν είναι αρκετά να φτιάξουν... μια προσωπικότητα, το δράμα για την κ. Αγγελοπούλου είναι ότι κανείς δεν ασχολείται μαζί της. Στις προσωπικότητες συνήθως άλλοι γράφουν για αυτές…στην περίπτωση της και παρά τα χρήματα που σκόρπισε σε δημόσιες σχέσεις υπήρξε μια εκκωφαντική αδιαφορία.

Έτσι η ίδια αποφάσισε να γράψει για τον αυτό της…

Ευτυχώς που ο καλός συνάδελφος Στέφανος Κασιμάτης της Καθημερινής πέρασε μια ολόκληρη νύχτα διαβάζοντας το «ελληνικό δράμα» της, και μας έδωσε μια γεύση.

Για όλα λοιπόν φταίνε οι άλλοι, κάτι σαν κουτσομπολίστικη στήλη και με μια ανάλαφρη διάθεση. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την κυρία, αν κάποιοι αποφασίσουν να ανοίξουν το στόμα τους.

Πέρα από τις προσωπικές εμπάθειες που βγάζει στο βιβλίο ή αποθέωση έρχεται στο τέλος του πονήματος της, η ίδια να παρουσιάζεται πικραμένη να παρηγορείται με την πνευματική συντροφιά άλλων μεγάλων Ελλήνων που γνώρισαν την αχαριστία (αναφέρονται οι Σωκράτης, Καποδίστριας, Φειδίας, Τρικούπης, Βενιζέλος, ο Αλκιβιάδης).

Αντιλαμβάνονται όλοι το σύνδρομο του μεγαλείου που δεν γιατρεύεται και το είχαμε ξεχάσει μετά την οδυνηρή εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η «Βασίλισσα» επιστρέφει σε μια προσπάθεια εξωραϊσμού της διαδρομής της, λες και σε αυτή τη χώρα δεν γνωριζόμαστε…. Από την εποχή που η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Γιάννα Παρθένη-Δασκαλάκη, με το πορφυρό… κραγιόν προσπαθούσε να μπει στην πολιτική σκηνή του τόπου.

Επίσης ρωτάμε το Υπουργείο Εξωτερικών ποια είναι η προσφορά της κ. Αγγελοπούλου που έχει οριστεί το 1998 «Πρέσβης εκ προσωπικοτήτων της Ελλάδας»;

Είναι ισόβιος τίτλος;

Αν δεν κάνω λάθος τον τίτλο αυτόν τον παίρνουν αναγνωρισμένης αξίας προσωπικότητες της πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής και πνευματικής ζωής της χώρας και μπορεί να διορίζονται έως πέντε Πρέσβεις εκ προσωπικοτήτων.
Δηλαδή με την Γιάννα έκλεισε η επετηρίδα των προσωπικοτήτων; 

Ν.Π Πηγή: newpost.gr

Αναγνώστες