Βάλλας: Τα προηγούμενα χρόνια ήταν καλύτερα

Στην εικόνα του φετινού πρωταθλήματος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αναφέρθηκε ο Σπύρος Βάλλας.

«Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε ζήσει πρωταθλήματα, τα οποία ήταν πολύ ανταγωνιστικά και υπήρχαν ...πολύ καλοί παίκτες», τόνισε ο 32χρονος αμυντικός της Skoda Ξάνθης.

Επίσης, ο πολύπειρος στόπερ ανέφερε: «Μέσα από ένα συνδυασμό πραγμάτων καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σπύρος Βάλλας μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM…

- Για τη φετινή πορεία της Skoda Ξάνθης στη Σούπερ Λίγκα:

«Είχαμε αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοσή της ομάδας μας. Έχουν συμβεί πολλά πράγματα από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα για να μιλήσουμε για την πορεία μας. Μέσα από ένα συνδυασμό πραγμάτων καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ».

- Για το δυνατό «όπλο» της ακριτικής ομάδας:

«Για όλες τις ομάδες είναι πολύ σημαντικό να μην δέχονται γκολ. Από εκεί και πέρα, προχωράς με στόχο να πάρεις τουλάχιστον την ισοπαλία.

Σε εμάς, όμως, είναι σημαντική η συνολική λειτουργία της ομάδας. Όλοι οι παίκτες είναι πειθαρχημένοι και έχουμε καταφέρει να έχουμε μία πειθαρχημένη μεσαία γραμμή».

- Για την παρουσία του Σερζ Ντιέ στην ομάδα:

«Η καλή λειτουργία των χαφ οφείλεται και σε εκείνον. Μπορεί να είναι 36 ετών, όμως αγωνίζεται και νιώθει σαν πιτσιρικάς. Δεν χρειάστηκε καθόλου χρόνο προσαρμογής και βοηθάει όλα τα παιδιά με την εμπειρία του».

- Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος:

«Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε ζήσει πρωταθλήματα, τα οποία ήταν πολύ ανταγωνιστικά και υπήρχαν πολύ καλοί παίκτες. Δεν έχω δει ποτέ τον Παναθηναϊκό να έχει τέτοια εικόνα και να υπάρχει τόσος λίγος κόσμος στο γήπεδό του.

Αυτό δείχνει ότι το πρωτάθλημα είναι φτωχότερο ποιοτικά και αυτό επηρεάζεται από τη γενική εικόνα της Ελλάδας. Όπως όλα τα θέματα στη χώρα είναι σε πτώση, έτσι και το πρωτάθλημα δεν έχει ανοδική τάση».

Πηγή: sport-fm.gr

Αναγνώστες