Ψωμιάδης: Βρήκα τον πρώην φρουρό μου σε λίμνη αίματος

O πρώην περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης βρήκε τον αστυνομικό πρώην φρουρό του σε μια λίμνη αίματος να χαροπαλεύει...

Όπως τόνισε ο ίδιος, είχε ραντεβού μαζί του και ...ανησύχησε όταν ο πρώην φρουρός του δεν φάνηκε: «Είχαμε ραντεβού στις 9 το πρωί, όπως κάθε μέρα.

Χθές άργησε και δεν απαντούσε στα επίμονα τηλέφωνά μου. Τότε πήγα στο σπίτι της γιαγιάς του όπου ζούσε τον τελευταίο καιρό και ζήτησα να μου δώσει το κλειδί από τον όροφο όπου έμενε» τονίζει ο κ. Ψωμιάδης και συμπληρώνει: «Μπήκα μέσα και έμεινα άναυδός. Το πρόσωπο του Γιάννη δεν διακρινόταν από τα τραύματα που προκάλεσε η σφαίρα. Το όπλο ήταν στα χέρια του». Ο ίδιος, συγκλονισμένος κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ και τέσσερα ασθενοφόρα έφτασαν στο σπίτι του αστυνομικού.

«Αρχικά μας πήγαν στο Ιπποκράτειο. Εκεί κατάλαβαν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ κρίσιμη και μας πήγαν απευθείας στο στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου και έγινε η επέμβαση αφαίρεσης τους βλήματος» υποστηρίζει ο πρώην περιφερειάρχης και προσθέτει «Ήξερα ότι τον τελευταίο καιρό ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος, από τη μία για την οικογενειακή του κατάσταση η οποία όδευε προς τη λύση του γάμου του και από την άλλη οικονομικά ζητήματα που τον βασάνιζαν. Σίγουρα δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό μου ότι θα μπορούσε να κάνει αυτό το απονενοημένο διάβημα» σημειώνει ο κ. Ψωμιάδης.

Seleo.gr

Αναγνώστες