Εφαρμογή στο Facebook σου βρίσκει one-night stand

Τις τελευταίες ημέρες δύο καινούριες εφαρμογές έκαναν δυναμική εμφάνιση και φιλοδοξούν να κάνουν πιο πικάντικη την ερωτική ζωή των χρηστών του Facebook και του LinkedIn.

Η πρώτη είναι η Bang with Friends, στην οποία ένας χρήστης κάνει sign-in με.... το προφίλ του στο Facebook και στη συνέχεια η εφαρμογή του προτείνει άτομα από τη λίστα των φίλων του που ψάχνουν σεξ της μίας βραδιάς, εξ ου και το όνομα της εφαρμογής.

Αφού κάποιος χρήστης βρει το αντικείμενο του πόθου του, πατάει την επιλογή “Down To Bang”, το οποίο στη συνέχεια μετατρέπεται σε επιλογή “Awaiting Bang”.

Η εφαρμογή υπόσχεται στους χρήστες ότι όλα γίνονται με άκρα μυστικότητα κι ότι μόνο οι φίλοι τους που ενδιαφέρονται για το ίδιο πράγμα μαθαίνουν ότι οι ίδιοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Με άλλα λόγια, μεταξύ κατεργαρέων, κανένα πρόβλημα. Τόσο η μία όσο κι η άλλη πλευρά ενημερώνεται μέσω email.

Μέχρι τώρα τα άτομα που προτείνει το Bang With Friends είναι διαφορετικού φύλου ή κι άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το φύλο τους στο προφίλ τους στο Facebook. Στο προσεχές μέλλον, όμως, θα υπάρχει η δυνατότητα να προτείνονται άτομα και του ιδίου φύλου, εφόσον ενδιαφέρονται.

Ήδη μέσα σε μια εβδομάδα, το Bang with Friends μετράει περισσότερα από 30.000 μέλη και σύμφωνα με δηλώσεις των τριών δημιουργών του που κρατούν τις ταυτότητές τους κρυφές, κάθε λεπτό κάνουν εγγραφή πέντε νέα μέλη ή αλλιώς “bangers”.

Αναγνώστες