Συνελήφθη πασίγνωστος τηλε-κοσμηματοπώλης με 143 κιλά ασήμι στις βαλίτσες του

Ο αλλοδαπός κοσμηματοπώλης με την ιδιαίτερη προφορά διατηρεί κατάστημα σε έναν από τους ακριβότερους δρόμους της Αθήνας...

Σάλο προκάλεσε η είδηση της σύλληψης... πασίγνωστου κοσμηματοπώλη, ο οποίος παρουσιάζει και εκπομπή τηλεπώλησης στην τηλεόραση, μέσω της οποίας προωθεί τα κοσμήματά του. 

Ο αλλοδαπός κοσμηματοπώλης με την ιδιαίτερη προφορά, διατηρεί κατάστημα σε έναν από τους εμπορικότερους και ακριβότερους δρόμους της Αθήνας και συνελήφθη πριν από ένα μήνα, ωστόσο το περιστατικό αποκαλύφθηκε σήμερα. 

Η σύλληψή του έγινε στο αεροδρόμιο ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και ήταν επεισοδιακή. Ο κοσμηματοπώλης που είχε προορισμό τη Βηρυτό είχε φορτώσει σε δύο βαλίτσες 143 κιλά ασήμι, το οποίο σκόπευε να βγάλει από τη χώρα δίχως να πληρώσει τους απαραίτητους φόρους και φυσικά δίχως να έχει τα απαραίτητα παραστατικά. 

Ο κοσμηματοπώλης πιάστηκε όταν του ζητήθηκε να ανοίξει τις βαλίτσες του και οι έκπληκτοι υπάλληλοι είδαν τι περιείχαν. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΣΔΟΕ, ενώ ο παρουσιαστής - κοσμηματοπώλης συνελήφθη και το ασήμι κατασχέθηκε. 

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως λίγες ώρες αργότερα ο κοσμηματοπώλης αφέθηκε ελεύθερος.epikaira.gr

Αναγνώστες