Δείτε τη μάνα που αποπλανησε τον 16χρονο γιο της

Αυτή είναι η Mistie Atkinson, η 32χρονη Αμερικανίδα που σόκαρε την κοινή γνώμη όταν συνελήφθη με την κατηγορία ότι έκανε σ ε ξ με τον 16χρονο γιο της.

Η Άτκινσον, καταδικάστηκε σε...4 χρόνια και 8 μήνες φυλάκιση, από το Ανώτερο Δικαστήριο της Νάπα στην Καλιφόρνια.

Ωστόσο, η ίδια αποποιείται τις κατηγορίες της αιμομιξίας, χαρακτηρίζοντας αυτό που συνέβη μεταξύ εκείνης και του γιού της ως… “γενετική έλξη”!

Η 32χρονη είχε συλληφθεί, αφότου εντοπίστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου με το έφηβο παιδί της. Μάνα και γιός ζούσαν χωριστά, αφού τη κηδεμονία είχε ο πατέρας. Οι δυο τους δεν είχαν συναντηθεί για 15 χρόνια και η σχέση τους ξεκίνησε όταν η μητέρα άρχισε να στέλνει γuμνές φωτογραφίες στον 16χρονο μέσω Facebook!

Σύμφωνα με την Napa Valley Register, η καταδικασθείσα δήλωσε στο δικαστήριο:
“Δεν νιώθω ότι πρέπει να καταδικαστώ για αιμομιξία διότι υπάρχει κάτι που λέγεται γενετική έλξη. Είναι ένα πάρα πολύ ισχυρό φαινόμενο που συμβαίνει στο 50% των ανθρώπων που ξανασυναντιούνται με έναν συγγενή τους που έχουν χάσει για πάρα πολλά χρόνια”.

Ορισμένοι ψυχολόγοι ισχυρίζονται ότι συγγενείς που χωρίστηκαν για πάρα πολύ καιρό μπορεί να νιώσουν έλξη ο ένας για τον άλλον όταν ξανασυναντηθούν ως ενήλικες.
Παρόλ’ αυτά, η έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί επί του θέματος είναι ιδιαίτερα περιορισμένη.Αναγνώστες