Απρόσμενη στήριξη σε Παπαγεωργόπουλο από 8 βετεράνους αθλητές! Τι να πει κανείς…

Οκτώ βετεράνοι του ελληνικού αθλητισμού εξέφρασαν την βαθιά τους λύπη και οδύνη για το αποτέλεσμα της δίκης του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου. 

Υποστηρίζουν ότι ο καταδικασμένος σε ισόβια... πρώην συναθλητής τους «δεν είναι δυνατόν να διέπραξε τέτοια αδικήματα».

Οι άλλοτε πρωταθλητές Στ. Τζιωρτζής. Θ. Τόγκας, Ο. Παπατώλης, Γ. Μικελίδης, Α. Καπώνης, Δ. Βικελούδας, Δ. Κικιλής και Γ. Μαρσελλος αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους:

«…Οι παλιοί πρωταθλητές που αγωνισθήκαμε ευγενώς και τιμίως και σύμφωνα με τους κανονισμούς. Εμείς που σηκώσαμε ψηλά την ελληνική σημαία και πήραμε διπλώματα και μετάλλια. Και υπηρετήσαμε την ιδέα του αθλητισμού, εκφράζουμε σήμερα τη βαθιά μας λύπη και οδύνη για το αποτελεομα της δίκης του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

Σεβόμεθα πλήρως τις λειτουργίες της Πολιτείας, στην οποία όλοι εμείς ανήκουμε και αναγγωρίζοντας τις προσπάθειες των δικαστών, ύστερα μάλιστα από όσα έχουν, τελεσταίως υποστεί και χωρίς να αμφισβητούμε ότι ετηρήθη ο νόμος και ελήφθησαν υπόψη όλα τα στοιχεία προκειμένου να εκδοθεί η απόφαση, «εν τούτοις», όμως, επειδή έχουμε ζήσει από κοντά τον άνδρα, ως αθλητή, παράγοντα και ως πολιτικό, επιθυμούμε ειλικρινως να μαρτυρήσουμε, έστω και κατόπιν εορτής, ότι ο άνθρωπος αστός δεν είναι δυνατόν να διέπραξε τέτοια αδικήματα. Για μας είναι αθώος»…

Αναγνώστες