ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η μεγάλη γκάφα του Σαμαρά στην Πόλη!

Τον απόλυτο εξευτελισμό του Έλληνα πρωθυπουργού πέτυχε ο Τούρκος ομόλογος του, Ταγίπ Ερντογάν! Στη κοινή συνέντευξη Τύπου, έστησαν τον Αντώνη Σαμαρά μπροστά σε φόντο που απεικονίζει το μνημείο της νίκης του Κεμάλ Ατατούρκ κατά του ελληνικού στρατού, το 1922! 

Μια μεγάλη αποκάλυψη από... Το ΧΩΝΙ της Κυριακής!

Υποχρέωσαν, ουσιαστικά, τον Έλληνα πρωθυπουργό να φωτογραφηθεί με ένα μνημείο που υπάρχει για να θυμίζει στους Τούρκους την εθνική ταπείνωση της Ελλάδας, τους νεκρούς Έλληνες στρατιώτης!

Ο Ερντογάν εξευτέλισε τον Σαµαρά

Όσο οι Έλληνες πολιτικοί έδιναν µάχη για να κερδίσουν την… συµπάθεια του Ερντογάν, ο Τούρκος πρωθυπουργός αύξανε συνεχώς τις απαιτήσεις του, κερδίζοντας πόντους στη διπλωµατική σκακιέρα

Οταν, τον ∆εκέµβριο του 1999, τότε που η Ελλάδα µε υπουργό Εξωτερικών τον περίφηµο Γεώργιο Παπανδρέου, άνοιγε για πρώτη φορά τις πύλες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την έναρξη της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας, καταργώντας το βέτο που ασκούσε µέχρι τότε για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, πολλοί είχαν «αγαλλιάσει» και, µάλιστα, έλεγαν ότι «τώρα οι πολεµοκάπηλοι θα χάσουν την δουλειά τους». Ο ίδιος ο ΓΑΠ είχε δηλώσει περιχαρής στις κάµερες ότι «τώρα θα σταµατήσουν οι αεροπορικές παραβιάσεις των Τούρκων στο Αιγαίο και οι αεροπορικές εµπλοκές µεταξύ των ελληνικών και των τουρκικών µαχητικών αεροσκαφών».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Αναγνώστες