Ο Μανόλης Κεφαλογιάννης...αποθεώνει τον Ανδρέα Παπανδρέου!

Για εντελώς απροσδόκητη ομιλία από τον γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη κάνουν λόγο πολιτικοί παρατηρητές όταν ο κρητικός βουλευτής χαιρετίζοντας την εναρκτήρια εκδήλωση του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είπε... τα καλύτερα για τον Ανδρέα Παπανδρέου!

Ανατρέποντας δεδομένα και στερεότυπα δεκαετιών, σε πλήρη αντίθεση με δική του δήλωση τον Σεπτέμβριο του 2012 στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, όταν είπε «η κρίση έχει ονοματεπώνυμο και αυτό είναι Ανδρέας Παπανδρέου», ο κ. Κεφαλογιάννης ουσιαστικά «αποθέωσε» τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ κατατάσσοντάς τον στους εθνάρχες μαζί με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Χαρίλαο Τρικούπη και τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

Ειδικότερα, για τον Ανδρέα Παπανδρέου τόνισε ότι μαζί με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή διαμόρφωσαν την μεταδικτατορική Ελλάδα και του πίστωσε την εθνική συμφιλίωση, το γεγονός ότι έδωσε ελπίδα στην άλλη μισή Ελλάδα που βρισκόταν στο περιθώριο και ότι φρόντισε τους κοινωνικά ασθενέστερους συμπολίτες μας.

Και αφού τελείωσε με το παρελθόν ασχολήθηκε με το παρόν και το μέλλον υπογραμμίζοντας πόσο συμφωνεί με την πλειοψηφία των όσων είχε πει πριν από λίγα λεπτά από το ίδιο βήμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Πάντως όποιος δεν είχε την τύχη να παρακολουθήσει την ομιλία αυτή live δύσκολα θα την ξαναβρεί καθώς δεν έχει εκδοθεί δελτίο Τύπου ούτε από το ΠΑΣΟΚ ούτε από τη Νέα Δημοκρατία.
Πηγή: iefimerida.gr

Αναγνώστες