Κατούρησε έξω από την πόρτα της επιτροπής ο Κασιδιάρης!

του Νίκου Ζαχαριάδη

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, όχι μόνο υιοθέτησε την παραδοσιακή πλέον μέθοδο διαμαρτυρίας του κόμματός του, αλλά έγραψε και συνθήματα κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, τοποθετώντας πλέον τον.... πήχυ για το έργο της προανακριτικής πολύ ψηλά!


Η στιγμή που ο Ηλίας Κασιδιάρης δίνει τη δική του απάντηση στην αποβολή του από την επιτροπή.Με τη γνωστή μέθοδο που φέρει πλέον την «κομματική σφραγίδα», απαντησε ο Ηλίας Κασιδιάρης, στην ποινή της αποβολής που του επιβλήθηκε κατά τη διάρκεια της επισοδιακής συνεδρίασης της προανακριτικής επιτροπής για τη Λίστα Λαγκάρντ.

Μάλιστα, σε μια επίδειξη απαράμιλλης τεχνικής, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κατάφερε με τα ούρα του, να γράψει στον τοίχο τις λέξεις «Χοντρός» και ’Γελοίος» (στο ιδιαίτερο κομματικό ορθογραφικό ιδίωμα), αποδεικνύοντας έτσι ότι πράγματι υπάρχει ειδικό κέντρο εκπαίδευσης στην «Ουρογραφία», στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Την πράξη του βουλευτή, καταδίκασαν με ανακοινώσεις τους, όλα τα κόμματα, ενώ ο πρόερδος του σώματος τον επέπληξε, λέγοντας ότι αυτό που έκανε είναι πολύ απρεπές!

Από την πλευρά του πάντως, ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε ότι θα έγραφε κι άλλα για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά έσπασε τα ποτήρια με το νερό κατά τη διάρκεια του καυγά στην επιτροπή, με αποτέλεσμα να μην έχει άλλα αποθέματα «γραφικής ύλης».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Αναγνώστες