Χρυσή Αυγή: Η ώρες του Μπουτάρη στη δημαρχία είναι λίγες!

Χρυσή Αυγή κατά Γιάννη Μπουτάρη για ακόμη μια φορά. Με κείμενο του το μέλος της Κεντρικής Επιτροπήw του κόμματος, Φώτης Γραικός, επιτίθεται εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης, για την απόφαση του Γιάννη Μπουτάρη να παραχωρήσει το δημαρχείο της πόλης στους Γιατρούς του Κόσμου. 

Το κείμενο που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της ΧΑ, αναφέρει...:

«Ο κ. Μπουτάρης μας έχει συνηθίσει σε τραγελαφικές καταστάσεις και συμπεριφορές όμως πλέον αποδεικνύεται πως ο συγκεκριμένος δήμαρχος είναι επικίνδυνος για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί γιατί είναι επικίνδυνη η παραχώρηση ενός δημοτικού κτηρίου στους «Γιατρούς Του Κόσμου» και να πει πως θα βοηθηθούν και οι πολίτες τις Θεσσαλονίκης.


Γιατί όμως οι «Γιατροί Του Κόσμου» αποτελούν κίνδυνο για την Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα; Όλος ο ελληνικός λαός γνωρίζει πλέον τον ρόλο των Μ.Κ.Ο. στην Ελλάδα και τον κόσμο. Οι «Γιατροί Του Κόσμου» είναι μία Μ.Κ.Ο. όπως όλες οι άλλες με σκοτεινή χρηματοδότηση και σκοπούς. Αν παρατηρήσει κανείς την δράση της εν λόγω οργάνωσης στην Αθήνα θα αντιληφθεί ότι δεν προσφέρεται βοήθεια παρά μόνο σε λαθρομετανάστες και Ρομά, καθώς επίσης έργο της συγκεκριμένης οργάνωσης αποτελεί η καταγραφή δήθεν περιστατικών ρατσιστικής βίας. Σε αυτό το κομμάτι της δράσης τους κρύβονται πολλά και πρέπει να είμαστε πολύ καχύποπτοι διότι πολλοί πόλεμοι ξεκίνησαν στον κόσμο τα τελευταία χρόνια από ψευδή στοιχεία τέτοιων οργανώσεων.Ο κ. Μπουτάρης οφείλει να καταλάβει ότι τα κτίρια του δήμου και η πόλη της Θεσσαλονίκης δεν είναι ιδιοκτησία του, ούτε τσιφλίκι του και δεν μπορεί να παραχωρεί με το έτσι θέλω την περιουσία του ελληνικού λαού στην κάθε ύποπτη οργάνωση που παριστάνει ένα ίδρυμα με φιλανθρωπικές θέσεις.Τα χρόνια περνάνε, οι θητείες τελειώνουν και ο καιρός που θα λογοδοτήσει ο καθένας για τις πράξεις του έρχεται και απ’ ότι φαίνεται οι ώρες του κ. Μπουτάρη είναι λίγες στην δημαρχία».

Αναγνώστες