Ο μυστικός γάμος της Κατερίνας Λέχου!

Βουτιές και... γάμο φαίνεται πως έκαναν η Κατερίνα Λέχου και ο Μάνος Στρατάκης στην Πάτμο και πληροφορίες από το νησί έφτασαν στα αυτάκια του star.gr που σου τις παρουσιάζει!

Σύμφωνα με όσα λέγονται και ακούγονται στο νησί... και έμαθε το star.gr, η ηθοποιός και ο αγαπημένος της αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης στο εξωκλήσι του Αγίου Δημήτριου, με κουμπάρους τον Αντώνη Μπέζο και την σύζυγό του, Ναταλία Τσαλίκη. Άλλωστε, η Κατερίνα Λέχου και ο Γιάννης Μπέζος διατηρούν άψογες φιλικές σχέσεις μετά και την συνεργασία τους στην επιτυχημένη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο, αφού, εκτός από το ζευγάρι και τους κουμπάρους, παρόντες ήταν μόνο ο παπάς και ο ψάλτης!

Η Κατερίνα Λέχου και ο Μάνος Στρατάκης, που μετρούν πέντε χρόνια σχέσης, απαθανατίστηκαν από το περιοδικό «Hello» στην Πάτμο, να κάνουν τα πρώτα τους μπάνια στην παραλία του Κάμπου, οπότε η παρουσία τους στο νησί είναι επιβεβαιωμένη.

Όσο για το γάμο; 

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της, τον Μάιο, στο περιοδικό «Celebrity», η ηθοποιός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, προσθέτοντας πως «για μένα ο γάμος είναι ένα μυστήριο και όχι μια υπογραφή σε ένα χαρτί».

Αναγνώστες