Ραγδαίες εξελίξεις μετά την άρση τηλεφωνικού απορρήτου του Γιώργου Ρουπακιά

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν εντοπίσει τους αριθμούς από όπου εστάλησαν μηνύματα και έγιναν κλήσεις προς τον δράστη του φόνου του Παύλου Φύσσα, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πήγες, ο 45χρονος φέρεται.... να δέχθηκε περισσότερες από μία κλήσεις στο κινητό του πριν μεταβεί στο σημείο του εγκλήματος.

Ραγδαίες εξελίξεις στην ερευνά για τον εντοπισμό των ατόμων που το βράδυ της Τρίτης είχαν επικοινωνία με το δράστη της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα αναμένονται από τη Δευτέρα, μετά και την επεξεργασία των στοιχείων που προέκυψαν από την άρση του τηλεφωνικού απόρρητου του 45χρονου δράστη Γιώργου Ρουπακιά.

Τα στοιχεία αφορούν και τις επαφές μεταξύ των προσώπων που επικοινώνησαν με τον δράστη και άλλων που ήταν παρόντες στη συμπλοκή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν εντοπίσει τους αριθμούς από όπου εστάλησαν μηνύματα και έγιναν κλήσεις, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πήγες, ο 45χρονος φέρεται να δέχθηκε περισσότερες από μία κλήσεις στο κινητό του πριν μεταβεί στο σημείο του εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης έφυγε από την οικία του και κινήθηκε προς το χώρο της συμπλοκής αφότου δέχθηκε κλήση στο τηλέφωνό του.

Αναγνώστες