Έφτιαξε συγκλονιστικό βίντεο για τον νεογέννητο γιο του που κατάφερε να επιβιώσει μετά την πρόωρη γέννησή του (video)

Ο σκηνοθέτης και φωτογράφος Ben Miles συγκίνησε όλο τον πλανήτη με το βίντεο που δημιούργησε για τον πρώτο χρόνο ζωής του γεννημένου πρόωρα κατά 3,5 μήνες, γιου του…

Το βίντεο απεικονίζει τον μικρό Ward ο οποίος γεννήθηκε 15 εβδομάδες νωρίτερα και πέρασε τις 107 πρώτες ημέρες της ζωής του στο νοσοκομείο με εσωτερική αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Ο γενναίος Ward κατάφερε να επιβιώσει και να κάνει τους γονείς του υπερήφανους από τους πρώτους μήνες ζωής του.

Σήμερα, είναι 16 μηνών. Μπουσουλάει, προσπαθεί να κάνει τα πρώτα του βήματα και λέει τις πρώτες του λέξεις, ενώ αναπτύσσεται κανονικά.

Το συγκινητικό βίντεο ήταν ένα δώρο του φωτογράφου Ben για τα 32α γενέθλια της συζύγου του, που συμπίπτουν με την ημέρα που συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη στιγμή που ο Ward βγήκε από το νοσοκομείο.

Το βίντεο ξεκινάει με τη μαμά του μικρού, Lyndsey να κρατά για πρώτη φορά στην αγκαλιά της τον 16 μηνών σήμερα γιο της, ο οποίος τέσσερις μέρες μετά τη γέννησή του ζύγιζε μόλις 680 γραμμάρια.

Ο Ben έγραψε στο ημερολόγιό του, δέκα μέρες μετά τη γέννηση του Ward, όπως δημοσιεύει η Huffington Post:

“Ήταν 6 το πρωί. Του κρατούσαμε το χέρι, τον κοιτούσαμε, του μιλούσαμε. Η μάσκα οξυγόνου του δεν ήταν στη θέση της, ούτε είχε το σωληνάκι από το οποίο τρεφόταν. Αισθανόταν καλά χωρίς όλα αυτά. Καθώς τον κοιτούσαμε, γύρισε το κεφαλάκι του προς τα εμάς και μετά άνοιξε τα μάτια του.

Ξέρουμε πως δεν μπορεί να δει σ’ αυτό το στάδιο, αλλά τα άνοιξε, τα άνοιξε τόσο διάπλατα όσο ποτέ ξανά. Μας κοιτούσε κατάματα. Συνέχιζε να ακολουθεί το βλέμμα μας. Μας κοιτούσε μέσα στα μάτια. Δεν ανοιγόκλεινε τα βλέφαρά του. Πρόλαβα να τον φωτογραφίσω.

Ύστερα από λίγο, έκλεισε τα ματάκια του και γύρισε το κεφάλι του ξανά προς το ταβάνι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή εκείνη. Ένιωθα πως μας έλεγε “Είμαι καλά! Μην με αφήνετε!”.


Αναγνώστες