Πρωινό Σεξ: Πως θα την "ψήσεις" να το κάνετε

Οταν ξυπνάς το πρωί και βλεπεις το κορμί της, τα μάτια της κλειστά και ο στόμα της μισάνοιχτο, νοιώθεις να ανάβεις και να θες τρελά να της το κάνεις;

Τότε αισθάνεσαι...
όπως οι περισσότεροι οι άντρες οι οποίοι ξυπνάνε το πρωί ερεθισμένοι και τρελαίνονται για το πρωινό σεξ. Δυστυχώς όμως, οι περισσότερες γυναίκες δεν νοιώθουν τον ίδιο ενθουσιασμό για την πρωινή ανδρική... δόξα.

"Σηκωμένος" το πρωί

Ο Dr. Kamal Khurana, ειδικός σε θέματα γάμου και σχέσεων, λέει: « Το σεξ είναι βιολογική ανάγκη και έχουμε την τάση να το ζητάμε όταν είμαστε χαλαροί. Ο άνδρας το εκφράζει αυτό όταν σηκώνεται το πρωί, καθώς εκείνη την ώρα έχει πληθώρα φαντασιώσεων. Και το να βλέπει μία γυναίκα δίπλα του τον φέρνει σε ετοιμότητα για σεξ. Στην περίπτωση της γυναίκας όμως, χρειάζεται πρώτα να προετοιμαστεί συναισθηματικά».

Τι "παίζει" με τις γυναίκες

Γιατί όμως οι γυναίκες δεν μπορούν να δεχτούν αυτή τη συναισθηματική επικοινωνία το πρωί και βιάζονται να αρχίσουν τη μέρα τους;
«Στην εποχή μας και οι δύο εργάζονται και επιστρέφουν εξαντλημένοι στο τέλος της ημέρας. Τα επίπεδα του στρες είναι υψηλά κατά τη διάρκεια της νύχτας και για να φτάσεουν στο σημείο να κάνουν θυελλώδη έρωτα, ίσως να μην επιτυγχάνεται με φυσιολογικό τρόπο», εξηγεί ο Dr. Bhavna Barmi, διευθύντρια της ψυχολογικής κλινικής στο Escorts Heart Institute.

Το γυναικείο στρες

Η ειδικός αποδίδει την απουσία της γυναικείας αποχής από το πρωινό σεξ στην υψηλή συναισθηματική και σεξουαλική ωριμότητά της. «Οι άνδρες πρέπει πρώτα να αναζωογονηθούν και στη συνέχεια να ξεκινήσουν την αγχωτική μέρα τους. Κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα καθήκοντα μιας εργαζόμενης γυναίκας. Από το να κάνει ντουζ, να φτιάξει το πρωινό, να ετοιμάσει τα παιδιά για το σχολείο, πρέπει να τα κάνει όλα. Τη στιγμή που η μόνη δουλειά που έχει να κάνει ο άνδρας είναι να κάνει την προσωπική του υγειινή και να προετοιμάσει τη μέρα του», συμπληρώνει. «Και έτσι το σεξ μπορεί να γίνει μια μηχανική διαδικασία αν και οι δύο δεν βρίσκονται στο ίδιο συναισθηματικό επίπεδο», λέει.
Η ψυχίατρος Dr. Rajendra Barve, says: «Μία γυναίκα νοιώθει την επιθυμία για σεξ όταν ερεθίζεται σεξουαλικά, σε αντίθεση με τον άνδρα του οποίου η σεξουαλική ορμή ορίζεται από τη δύναμη και την τάση να βγαίνει νικητής. Εάν λοιπόν τη δεδομένη στιγμή ένα ζευγάρι δεν νοιώθει αμοιβαία σεξουαλικά ερεθισμένο, υπάρχει ο κίνδυνος στη διάρκεια να προκύψουν προβλήματα στο σεξ.

Η λύση!

Υπάρχει όμως τρόπος να κάνει ένας άνδρας τη γυναίκα του να ενδιαφερθεί για την πρωινή... δόξα του;
«Ως  άνδρες οφείλετε να σηκωθείτε λίγο πιο νωρίς και να πλυθείτε πριν επιστρέψετε στο κρεβάτι και πέσετε πάλι δίπλα μας. Το να κρατάτε και ένα προφυλακτικό είναι επίσης σημαντικό», λέει η 33χρονη Ashish. «Σε μια γυναίκα της αρέσει να την ξυπνούν γλυκά και να τη γεμίζουν τρυφερότητα και φιλιά καθώς ανοίγει τα μάτια της», λέει η 28χρονη Aditi, μηχανικός.
Τι πρέπει να κάνεις: Μην είσαι βιαστικος, οπλίσου με υπομονή και καταλάβε ότι το συναίσθημα μετράει για εκείνην. Αρχισε με ένα ζεστό χαμόγελο, συνεχίσε με φιλιά και σε λίγο και σε λίγο θα δεις που θα πάει το πράγμα...

Αναγνώστες