Δείτε την ΚΟΥΚΛΑ αδελφή της Αγγελική Δαλιάνη!

Την ανάγκη της να κάνει ένα δεύτερο παιδί εκφράζει η Αγγελική Δαλιάνη η οποία μας συστήνει την αδελφή της Παναγιώτα με την οποία μοιάζουν πολύ.

Μαζί φωτογραφίζονται στο ...
νέο espresso bar που έχει ανοίξει ο σύζυγος της ηθοποιού η οποία μιλάει για τη στενή σχέση με την αδελφή της αλλά και για το πότε σκοπεύει να χαρίσει στην κόρη της ένα αδελφάκι.

«Θέλω πολύ ένα δεύτερο παιδί και ιδανικά δεν θα ήθελα να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους. Όμως, νιώθω πως ακόμη δεν έχω ευχαριστηθεί τη μικρή για να μπω σε μια τέτοια διαδικασία» δηλώνει η ηθοποιός η οποία αποκαλύπτει πως η μικρή της είναι από μικρή ανεξάρτητη. «Θυμάμαι ότι μόλις έκλεισε το χρόνο και μου είπε η παιδίατρος πως μπορεί να τρώει μόνη της, σταμάτησα να την ταΐζω. Το έκανε μόνη της. Σαν παιδάκι δεν με έχει κουράσει καθόλου.

Σε ό,τι αφορά την αδελφή της Παναγιώτα, η Αγγελική λέει όλο καμάρι και πολλή αγάπη στο people: «Έχουμε έξι χρόνια διαφορά και μικρότερες τσακωνόμασταν πάρα πολύ συχνά. Η Παναγιώτα μού φαινόταν πολύ μωρό παλιά. Μόλις πήγε 15-16, ήρθαμε πιο κοντά. Πριν υπήρχαν πολλοί καβγάδες. Ίσως πιο πολύ γιατί ήμασταν κορίτσια και είχαμε πράγματα να μοιραστούμε, ρούχα, καλλυντικά».Αναγνώστες