ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ o Brandley Cooper: "Το μόνο που ήθελα ήταν να αυτοκτονήσω για να τελειώνει το μαρτύριό"!!! Τι του συνέβη;;;


 Τη δική του μάχη με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά έδωσε ο Bradley Cooper, τα πρώτα χρόνια του 2000, όπου πρωταγωνιστούσε με πολύ μεγάλη επιτυχία στην τηλεοπτική σειρά Alias.


Γι΄αυτή την εμπειρία του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντυξή του....

«Από εκεί που δούλευα καθημερινά, με χρειάζονταν μόλις τρεις φορές την εβδομάδα. Το πρόβλημα μεγάλωσε μετά τη δεύτερη σεζόν, όπου με έβαλαν ακόμα στο περιθώριο. Όλο αυτό με στενοχώρησε και το μόνο που ήθελα ήταν να αυτοκτονήσω για να τελειώνει αυτό το μαρτύριό μου».

Παρόλα αυτά ο ίδιος πήρε το ρίσκο και ζήτησε από τον σκηνοθέτη της σειράς να τον αποδεσμεύσει, χωρίς να έχει κάτι δεδομένο για τη συνέχεια.

Και η εξάρτησή του, τόσο από το αλκοόλ, όσο και από τα ναρκωτικά μεγάλωνε. Ο ίδιος όμως βρήκε τη δύναμη να τα σταματήσει.

«Αν συνέχιζα να πίνω και να κάνω ναρκωτικά, θα είχα πραγματικά σαμποτάρει ολόκληρη τη ζωή μου. Το πιο σημαντικό πράγμα που έμαθα ήταν να αποδεχτώ τον εαυτό μου στον μεγαλύτερο βαθμό».

Μόλις απεξαρτήθηκε η κατάσταση άλλαξε. «Γύριζα νέες ταινίες, όπου είχα την ευκαιρία να συναντήσω και να συνεργαστώ με σπουδαίους ηθοποιούς. Βρήκα πάλι τον εαυτό μου και σταμάτησα να υποκρίνομαι κάποιον άλλον και αυτό πραγματικά είναι υπέροχο».

Ηθικό δίδαγμα: Κανείς δεν είναι τέλειος.

Αναγνώστες