Η 17χρονη Ασπασία μεταφέρεται στη Λάρισα ελπίδες πως θα σταθεί και πάλι στα πόδια της!

Στο κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, όπου νοσηλεύεται και η 17χρονη Μυρτώ, την οποία κακοποίησε βάναυσα ο Πακιστανός στην Πάρο, μεταφέρεται και η 18χρονη Ασπασία από το Αργος, που το περασμένο καλοκαίρι την πυροβόλησε στο κεφάλι ο πατέρας της για να εκδικηθεί την εν διαστάσει συζύγό του και μητέρα της μικρής...

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espreso», η Ασπασία που δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι της και μια στο ζυγωματικό, έξι μήνες μετά το τραγικό περιστατικό, έχει ελπίδες ότι θα μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, οι γιατροί του ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται η Ασπασία, είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της αφού η 18χρονη «βλέπει», καταλαβαίνει, αντιλαμβάνεται και έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της, ωστόσο, δεν μπορεί ακόμη να μιλήσει γιατί έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία.

Ετσι, σε λίγες ημέρες, η Ασπασία αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το ΚΑΤ και να μεταφερθεί στο κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, όπου νοσηλεύεται και η Μυρτώ.

Μιλώντας στην εφημερίδα η επιστημονική διευθύντρια του Animus, Κατερίνα Σαραμούρτση, είπε ότι η εισαγωγή της κοπέλας είναι θέμα ημερών και τόνισε ότι αν και δεν είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση με την Μυρτώ, ωστόσο, έχει παρόμοια κλινική εικόνα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ασπασία τραυματίστηκε στις 12 Αυγούστου, όταν ο 47χρονος επιχειρηματίας πατέρας της την πυροβόλησε στο κέντρο του Αργους. Ο άνδρας στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του και αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο και κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε.

Αναγνώστες