Τραγικός θάνατος για τη "Μις Βενεζουέλα" μπροστά στην 5χρονη κόρη

Ραγίζει καρδιές το δράμα που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες, με τον τραγικό θάνατο της πρώην «Μις Βενεζουέλα», και του συζύγου της, από πυρά ληστών...
Η 29χρονη καλλονή και τηλεοπτική ηθοποιός Monica Spear, έπεσε θύμα ληστών με τον 39χρονο σύζυγο της Thomas Berry, και την 5χρονη κόρη τους, Maya.

Το ζευγάρι βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο του Puerto Cabello με προορισμό τη Valencia, όταν έμειναν από λάστιχο.
Τότε ήταν που τους επιτέθηκαν οι ληστές. Η οικογένεια τρομοκρατημένη, κλειδώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο ώστε να γλυτώσει, με αποτέλεσμα οι ληστές ν΄ανοίξουν πυρ, σκοτώνοντας την πρώην «Μις Βενεζουέλα» και τον σύζυγο της, μπροστά στα μάτια της 5χρονης κόρης τους Maya, η οποία πυροβολήθηκε στο πόδι.
Αν και το κοριτσάκι είδε την άγρια σκηνή να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια της, δεν γνωρίζει ακόμα πως οι γονείς της δεν ζουν.

Μιλώντας στο NTV24, ο θείος της εξηγεί πως η μικρούλα ακόμα δεν το έχει καταλάβει:
«Είναι μια απίστευτη τραγωδία που της έχει συμβεί, και όσο μπορούμε όλη η οικογένεια, προσπαθούμε να τη βοηθήσουμε να συνέλθει, και είμαστε δίπλα της. Έχει τραυματιστεί στο πόδι από τη σφαίρα, και βρίσκεται σε ιδιωτική κλινική του Caracas. Είναι ασφαλής, στα χέρια των παππούδων της».

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να βρει τη συμμορία που αφαίρεσε τη ζωή της πρώην «Μις Βενεζουέλα» και του συζύγου της, ενώ φοβούνται πως οι ληστές πρέπει να είχαν βάλει καρφιά στο δρόμο, ώστε να στήσουν ενέδρα στα ανυποψίαστα θύματα τους.

Ανάμεσα στους υπόπτους που ανακρίνονται πάντως, βρίσκονται τα μέλη της συμμορίας «Los Rapiditos», στην οποία βρίσκονται και δυο γυναίκες.Αναγνώστες