Λάρισα: ''Φρούριο'' το νοσοκομείο για τον Σάββα Ξηρό - Συνεχίζονται οι εξετάσεις του!

Τα μέτρα φύλαξης του μέλους της "17 Νοέμβρη" είναι ιδιαίτερα ενισχυμένα και πάνοπλοι αστυνομικοί βρίσκονται εντός και εκτός του νοσοκομείου...

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, εντός και εκτός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, συνεχίζεται η νοσηλεία του Σάββα Ξηρού σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο της ογκολογικής κλινικής.

Σε σχετική ανακοίνωση του διοικητή του Νοσοκομείου Θανάση Μητσιού σημειώνεται ότι "ο παρακλινικός έλεγχος του κ. Σάββα Ξηρού συνεχίζεται κανονικά σύμφωνα με τον προγραμματισμό και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή".

Τα μέτρα φύλαξης του μέλους της "17 Νοέμβρη" είναι ιδιαίτερα ενισχυμένα, λόγω και της εξαφάνισης του αδελφού του Χριστόδουλου Ξηρού, ο οποίος δεν παρουσιάστηκε μετά την 9ημερη άδεια που είχε πάρει από τις φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι το Α' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά διέταξε την 30ημερη διακοπή της ποινής του Σάββα Ξηρού προκειμένου να νοσηλευτεί για προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Αναγνώστες