Το ξέσπασμα στο «Μελέτησέ το!» και οι αιχμές για Λιάγκα- Σκορδά

                       
Η έντονη συζήτηση της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό» σχετικά με τις μεσημεριανές εκπομπές και τον τρόπο που παρουσίαζαν τη θεματολογία, ιδιαίτερα κατά το παρελθόν, προκάλεσε το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία έκανε διάφορα σχόλια σε πολύ έντονο ύφος στο «Μελέτησέ το!», το μεσημέρι της Τετάρτης...

Η παρουσιάστρια του Star είπε χαρακτηριστικά: «Τα μεσημεριανά, τότε, έπαιρναν ένα πρόσωπο και το "ξεσκίζανε" από το πρωί ως το βράδυ αλύπητα, ανελέητα και με τα χειρότερα. Έχω κινηθεί νομικά σε όλα τα κανάλια για αυτά που έχουν ειπωθεί, τώρα ας μην τα πιάσουμε. Αυτό, λοιπόν, επειδή έχει σταματήσει τώρα, τα μεσημεριανά πέρασαν -και ενδεχομένως περνούν ακόμα- κρίση. 

Γιατί πια υπάρχει μια "φόρμουλα" η οποία έχει ξεκινήσει από το πρωί, από εμάς, η οποία θέλει το σχόλιο να γίνεται με πολύ πιο απαλό και ήπιο τρόπο, πάντα με το προσωπικό στοιχείο του δημοσιογράφου που υπογράφει το ρεπορτάζ. Εννοείται ότι ανεφέρομαι στην "Πρωινή Μελέτη", που ουσιαστικά ήταν ένα μεσημεριανό το πρωί, και δεν είχε κατηγορηθεί ποτέ για κιτρινισμό και ξεφτιλισμούς. Ήταν μια εκπομπή αξιοπρεπέστατη που σάρωνε στα νούμερα τηλεθέασης».

Στη συνέχεια, σχετικά με τον Γιώργο Λιάγκα, σχολίασε: «Ο Λιάγκας, με τα σχόλιά του και τον αυθορμητισμό του, έχει προσβάλει και κόσμο που δεν εκτίθεται στις κάμερες. Και αναφέρομαι σε προσωπική μου υπόθεση που μας είχε φέρει και σε διαμάχη, για πολλά χρόνια. Θέλει λίγο προσοχή, η άποψη με την κριτική είναι "μια παρεξήγηση δρόμος". Αν δεν έχεις υπάρξει θέμα ή παρουσιαστής των μεσημεριανών, δεν μπορείς να ξέρεις πόσο λεπτές είναι οι ισορροπίες ανάμεσα στο αστείο και τον εξευτελισμό», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε:
«Έχω στείλει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά (στο Alter) και στη Ζήνα Κουτσελίνη, από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόμουν επί δύο μήνες, μια γλάστρα, επώνυμα, και τους είχα γράψει: "Δεν αντέχω άλλο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι κακοί, υπάρχουν μόνο άνθρωποι που υποφέρουν" και το 'χα αφήσει εκεί».


Αναγνώστες