Ξύλο και συλλήψεις στο Αιγάλεω

Σε έξι συλλήψεις και 48 προσαγωγές προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής (5/1) η αστυνομία...
για τα όσα έγιναν πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του ματς στο Αιγάλεω ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την ΑΕΚ.

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, η αστυνομία ενήργησε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μπορούσε και προχώρησε σε μαζικές συλλήψεις και προσαγωγές μετά τα όσα έγιναν στο Αιγάλεω.
Οι έξι συλληφθέντες αναμένουν τις κατηγορίες που θα τους απαγγελθούν και εν συνεχεία θα μεταβούν στην Εισαγγελεία για να δώσουν εξηγήσεις.

Τι έγινε νωρίτερα στο Αιγάλεω

Οι οπαδοί των δυο ομάδων πέταξαν καρέκλες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα με άγριες σκηνές να εκτυλίσσονται.Πολύ σοβαρά επεισόδια έγιναν πριν την σέντρα του αγώνα της ΑΕΚ με το Αιγάλεω (15:00) με οπαδούς των δύο ομάδων να έχουν εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο του «Στ. Μαυροθαλασσίτης».

Η κατάσταση ξέφυγε με έντονες βιαιοπραγίες μεταξύ των φιλάθλων και μάχες σώμα με σώμα. Η αστυνομία καθυστέρησε να κάνει την εμφάνιση της και τελευταία στιγμή προσπάθησε να ελέγξει την κατάσταση. Έντονα επεισόδια υπήρξαν ιδιαίτερα μπροστά από το πέταλο, που ήταν οι οπαδοί του Αιγάλεω.

Ο Βασίλης Δημητριάδης και ο πρόεδρος του Αιγάλεω, Γιανναράκης ήταν σε διαπραγματεύσεις με την αστυνομία για να δουν αν μπορούσε να ξεκινήσει η αναμέτρηση. Η αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί ότι όλα θα είναι εντάξει, ενώ υπήρχαν κάποιοι οπαδοί και σπασμένα καθίσματα στο γήπεδο.
Η ένταση εκτονώθηκε με το πέρασμα της ώρας, όμως υπήρχαν κάποιες αψιμαχίες. Στο γήπεδο υπάρχουν περίπου 2.500 φίλοι της ΑΕΚ και 1.000 του Αιγάλεω.

Εν τέλει ο αγώνας ξεκίνησε με σχεδόν μισή ώρα καθυστέρηση.

Αναγνώστες