Ιταλία: Γέννησε ενώ ήταν σε κώμα

Μια 25χρονη που βρισκόταν σε κώμα, έφερε στον κόσμο το παιδί της, σε νοσοκομείο της Ιταλίας, και πέθανε λίγες ημέρες μετά... τον τοκετό.

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε καισαρική τομή, ενώ η 25χρονη βρισκόταν σε κώμα τους τελευταίους 4 μήνες, για να πάρουν το μωρό, ηλικίας μόλις 27 εβδομάδων. Σύμφωνα με τους γιατρούς, το βρέφος, που βρίσκεται σε μηχάνημα υποστήριξης, είναι σε σταθερή κατάσταση.
Η Καρολίνα Σέπε, ήταν 10 εβδομάδων έγκυος, όταν ο Ντομένικο Ασκετίνο, εισέβαλε στο σπίτι της οικογένειάς της, και άνοιξε πυρ σε οποίον έβρισκε μπροστά του.

Ο Ασκετίνο πυροβόλησε αρχικά τον πατέρα της Σέπε, με τον οποίο είχε διαφωνία σχετικά με ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα.
Ενώ ο Βινσέντζο πέθανε ακαριαία, ο Ασκετίνο γύρισε το όπλο κατά της υπόλοιπης οικογένειας, τραυματίζοντας την Καρολίνα στο κεφάλι, τον αδερφό της και σκότωσε τη μητέρα της και τη γιαγιά της.

Ο Τζιαμπιέρο Σινισκάλκι, ο σύζυγος της 25χρονης, κατάφερε να διαφύγει μαζί με τον δίχρονο γιο τους, Ελιζέο, από το παράθυρο του μπάνιου.
Παρέμεινε στο πλευρό της συζύγου του καθόλη τη διάρκεια που αυτή βρισκόταν σε κώμα, παρακαλώντας για ένα θαύμα.

Παρά τις προσευχές του, ο οργανισμός της Καρολίνα γινόταν όλο και πιο αδύναμος και στα μέσα Δεκεμβρίου οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε καισαρική, για να γεννηθεί το παιδί, προτού να ήταν πολύ αργά.
16 ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, που ονομάστηκε Μαρία Λιλιάνα, η Καρολίνα Σέπε πέθανε.

Σε μια χειρονομία καλής θέλησης, ο δήμαρχος του Λάουρο, της πόλης όπου ζούσε η οικογένεια, δήλωσε πως το παιδί θα έχει την οικονομική βοήθεια της πόλης μέχρι να γίνει 18 ετών.

Αναγνώστες