Χάρις Αλεξίου και Τάνια Τσανακλίδου μαζί στη σκηνή

Μεγάλες βραδιές θα ζήσουν όσοι βρεθούν στο Αnodos Live Stage από τις 7 Φεβρουαρίου 2014, αφού δυο μεγάλες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, η Χάρις Αλεξίου και η Τάνια Τσανακλίδου συμπράττουν επί σκηνής σε ένα πρόγραμμα που θα θυμόμαστε για καιρό...

Αφού πρώτα τις είδαμε να ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί -σε εξόδους τους σε μουσικές σκηνές- και μας άρεσε πολύ, ήρθε η ώρα να τις απολαύσουμε σε μια συνεργασία σταθμό, όπου οι δυο μεγάλες ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού -για τις οποίες δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αφού η πορεία τους όλα αυτά τα χρόνια τα λέει όλα- θα μας κρατούν συντροφιά κάθε Παρασκευή και Σάββατο με ένα ρεπερτόριο θησαυρό, σε μια αναδρομή σε όλα αυτά τα τραγούδια που αγαπήσαμε.

Κέφι και αμεσότητα, πάθος και δύναμη, γλύκα και συγκίνηση, χιούμορ και οικειότητα και φυσικά ερμηνείες που αγγίζουν τις καρδιές όλων από δυο μεγάλες φωνές, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που θα συνθέτουν το πρόγραμμα των εμφανίσεών τους. Άλλωστε όπως λέει και η κάθε μία στην άλλη: "Τραγούδα θέλω να σε ακούω".

Μαζί με τη Χαρούλα Αλεξίου και την Τάνια Τσανακλίδου στη σκηνή θα βρεθεί το γκρουπ "NouveauSextet", μια μπάντα που προτείνει έναν νέο ήχο και ένα νέο ήθος στην ελληνική μουσική,

Οι "NouveauSextet" είναι οι: Θωμάς Κωνσταντίνου, Σωτήρης Λεμονίδης, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Δημήτρης Τσάκας, Κώστας Μερετάκης, Κώστας Κωνσταντίνου και οι φίλοι τους: Παναγιώτης Τσεβάς και Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

Αναγνώστες