Άδωνις Γεωργιάδης: Θα πηγαίνω αιφνιδιαστικά - Μαζεύονται για το σόου!

Την ένταση που δημιουργήθηκε κατά την επίσκεψή του στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας-Πατησίων «Αγία Όλγα», σχολίασε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης κάνοντας λόγο για «επεισόδιο από μια μειοψηφία». ..

«Δυστυχώς συνέβησαν κάποια μικρά επεισόδια από μια μειοψηφία που σίγουρα δεν εκφράζει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Και το Εθνικό Σύστημα Υγείας -θέλω να το πω- ότι κρατιέται και προχωράει με την πολύ μεγάλη προσπάθεια του προσωπικού και των γιατρών και των νοσηλευτών», είπε ο κ. Γεωργιάδης. 

Όταν ρωτήθηκε για τις αιφνιδιαστικές επισκέψεις του με αφορμή τη χθεσινή στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Άγιοι Ανάργυροι» όπου ήταν η πρώτη μέρα εφημερίας μετά την κινητικότητα, είπε πως «όταν πηγαίνω κάπου, χωρίς να το ξέρουν ώστε να μαζευτούν αυτοί της άκρας αριστεράς, δεν έχω ποτέ προβλήματα.

 Όταν μαθαίνουν άλλοι ότι θα πάω και μαζεύονται για το σόου, τότε καταλαβαίνετε ότι γίνεται αυτό που βλέπετε. Κανένα πρόβλημα. Θέλω να σας πω ότι ο σκοπός μου είναι να πηγαίνω αιφνιδιαστικά τουλάχιστον σε ένα νοσοκομείο την εβδομάδα. Θέλω μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου να έχω πάει σε όλα τα νοσοκομεία της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας και θα πηγαίνω μια φορά τη βδομάδα, επίσης αιφνιδιαστικά, σε ένα νοσοκομείο της επαρχίας».


Αναγνώστες