Ολάντ: «Με χτυπούν, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά»

Δεν αναφέρεται ευθέως στις ροζ αποκαλύψεις, αλλά δηλώνει ότι έχει συνηθίσει να δέχεται πολιτικά και προσωπικά χτυπήματα. Ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Le Point», τονίζει ότι όταν πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων θεωρούσε ότι θα ήταν πιο προστατευμένος, λόγω αξιώματος, κάτι που «δεν ισχύει» όπως διαπιστώνει με θλίψη....
Ολάντ: «Με χτυπούν, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά»

Χωρίς να αναφερθεί ευθέως στο δημοσίευμα του περιοδικού Closer για την κρυφή του σχέση με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, ο Φρανσουά Ολάντ ομολογεί ότι έχει επηρεαστεί από τις «ελεεινές» όπως τις χαρακτηρίζει αποκαλύψεις για τα αισθηματικά του. Ωστόσο δημοσίως δεν αφήνει να φανούν τα συναισθήματά του.

Όπως επισημαίνει, στην συνέντευξη την οποία παραχώρησε στο περιοδικό πριν δώσει την κρίσιμη συνέντευξη τύπου της Τρίτης, είναι συνηθισμένος στα «χτυπήματα» από την αρχή της πολιτικής του σταδιοδρομίας.

«Στην συνέχεια, όταν έγινα γενικός γραμματέας του Σοσιαλιστικού Κόμματος, (με χτυπούσαν) συνεχώς», υπογραμμίζει.

Αλλά τα χτυπήματα δεν ήταν μόνο πολιτικά. Αφορούσαν και την προσωπική του ζωή, τονίζει ο Ολάντ, αναφερόμενος στον χωρισμό του από την επί 3 δεκαετίες σύντροφό του, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, με την οποία έχει αποκτήσει 4 παιδιά, τον οποίο χαρακτηρίζει «οδυνηρό».

«Όταν πέρασα το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων, είπα: Τώρα θα είμαι καλύτερα προστατευμένος. Αλλά όχι, τίποτα δεν προστατεύεται».

Αναγνώστες