Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση: Η συνεργασία με τον Αρναούτογλου και το κάστινγκ για τη Μενεγάκη

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Τηλεθεατή» μίλησε για τα πρώτα της βήματα στη μαγειρική αλλά και... για το πώς μπήκε η τηλεόραση στη ζωή της.

Τι αποκάλυψε για... τα πρώτα της βήματα στην μαγειρική; 
«Νομίζω ότι μαγειρεύω όλη μου τη ζωή. Ξεκίνησα από πολύ μικρή γιατί η μαμά μου, η οποία ήταν μαγείρισσα, είχε εστιατόριο στην Πάρο. Μεγάλωσα μέσα σε μία κουζίνα, μου άρεσε και πάρα πολύ να τρώω, οπότε, όταν έφτασα 14 ετών άρχισα κι εγώ με τη σειρά μου να φτιάχνω πράγματα. Για μένα η κουζίνα ήταν τότε κάτι μαγικό. Και συνεχίζει... Μ' άρεσαν οι μυρωδιές, οι γεύσεις, οι ήχοι της και, πολύ αργότερα, με συνέπαιρνε η "ένταση" την ώρα της ασταμάτητης δουλειάς, που σε απορροφάει τόσο, ώστε το μόνο που σε νοιάζει εκείνη τη στιγμή είναι να ικανοποιήσεις αυτούς που θα γευθούν τα πιάτα», αποκάλυψε η γνωστή σεφ.

Σχετικά με την τηλεόραση και το πώς ήρθε στη ζωή της, είπε: 
«Η τηλεόραση ήρθε στη ζωή μου όταν ήμουν ακόμα στην Πάρο... Ανεβοκατέβαινα μια φορά την εβδομάδα στο πρωινό του Αρναούτογλου. Είχα κάνει κάστινγκ και για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αλλά ήθελαν κάθε μέρα κι εγώ τότε δεν μπορούσα. Μετά όλα πήραν τον δρόμο τους», ενώ στην ερώτηση αν είναι δύσκολο να μαγειρεύει στους τηλεοπτικούς χρόνους, αποκάλυψε: «Είτε μαγειρεύω μπροστά στην κάμερα είτε στην κουζίνα του σπιτιού μου είναι το ίδιο πράγμα για μένα. Η κουζίνα είναι ο φυσικός μου χώρος, όταν είμαι μπροστά σε άλλη κάμερα κομπλάρω. Όταν είμαι στην κάμερα της κουζίνας δεν έχω κανένα πρόβλημα».
Αναγνώστες