Η συνέντευξη του Καραμολέγκου και η διευκρίνιση της ηλικίας του...

Για την απαγωγή του και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να πείσει τον Μολδαβό απαγωγέα του να παραδοθεί μίλησε ο επιχειρηματίας Μανώλης Καραμολέγκος, ο οποίος παράλληλα διευκρίνισε και την ακριβή ηλικία του, την οποία πολλές φορές μπέρδεψαν οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν το γεγονός....

Ο κ. Καραμολέγκος εμφανώς ταραγμένος μετά το σίριαλ της απαγωγής του, διέψευσε εκ νέου κατηγορηματικά την φημολογία ότι οι απαγωγείς του ήταν και πρώην εργαζόμενοι στην αρτοβιομηχανία του, ενώ αναφέρθηκε και στις εφιαλτικές στιγμές που έζησε κλειδωμένος στο πορτ- μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, λέγοντας πως τον βοήθησε η ψυχική του δύναμη και το ένστικτο επιβίωσης και όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους, «σκεφτόμουν πως θα επιβιώσω, να φύγω από αυτή την δύσκολη κατάσταση», μεταδίδει ο ΣΚΑΊ.

Παράλληλα, ο γνωστός επιχειρηματίας αναφέρθηκε και στο πως κατάφερε να πείσει τον Μολδαβό απαγωγέα του να παραδοθεί, λέγοντας του πως τον αντιμετώπισε με σεβασμό, ενώ χαρακτήρισε την άφιξη του στην ΓΑΔΑ, ως ένα πρωτοφανές γεγονός, τόσο για τον ίδιο όσο και για τους αστυνομικούς, καθώς έπρεπε να τους πει ποιος είναι.

Ο κ. Καραμολέγκος, αναφέρθηκε και στο μέλλον, λέγοντας πως «θα αναθεωρήσω πολλά, θα πρέπει να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου και τους δικούς μου».

Τέλος, ο γνωστός επιχειρηματίας ευχαρίστησε την οικογένεια του, τους αστυνομικούς αλλά και τους δημοσιογράφους για τον τρόπο με τον οποίο κάλυψαν το γεγονός, ενώ μάλιστα αστειεύτηκε λέγοντας πως «θέλω να σας πω ότι είμαι 55 και όχι 60 όπως λέγατε στα ρεπορτάζ».


Αναγνώστες