Θέλουν να της κλείσουν το στόμα, αλλά η Τριερβελέρ δεν έχει πει την τελευταία λέξη...

Το περιοδικό Closer που ξεκίνησε τον χορό των ροζ αποκαλύψεων, συνεχίζει αμετανόητο.... τα δημοσιεύματα για το τρίγωνο Ολάντ-Τριερβελέρ-Γκαγιέ, κυκλοφορώντας μία μέρα νωρίτερα με θέμα την πρώτη κυρία και τίτλο: «Βαλερί Τριερβελέρ, θέλουν να της κλείσουν το στόμα». Όπως όμως υποστηρίζει το περιοδικό, η (επίσημη) σύντροφος του Ολάντ, δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη.

Μετά το τσουνάμι δημοσιευμάτων, αποκαλύψεων και διαψεύσεων, το περιοδικό που αναστάτωσε με τα δημοσιεύματά του τα Ηλύσια, κυκλοφορεί σήμερα, μία μέρα νωρίτερα, με μια ακόμη ειδική έκδοση, αφιερωμένη στο «Γκαγιέ-Γκέιτ» όπως το ονομάζει και στην Βαλερί Τριερβελέρ η οποία «δεν είναι έτοιμη να αποποιηθεί το στάτους της πρώτης κυρίας, ούτε της συντρόφου (του Ολάντ)».

Παρά τις τελευταίες εξελίξεις, η Τριερβελέρ, εμφανίζεται «έτοιμη να συγχωρέσει τον άνδρα με τον οποίο έχει ζήσει 10 χρόνια» και ούτε θέλει να είναι απούσα από το επίσημο ταξίδι του Γάλλου προέδρου στις ΗΠΑ, στις 11 Φεβρουαρίου, ούτε και από την προγραμματισμένη επίσκεψη στην Ινδία.

Είναι άλλωστε μια δυναμική και πεισματάρα γυναίκα «που θυσίασε τα πάντα για τον Ολάντ: την καριέρα της στο πολιτικό ρεπορτάζ (εργαζόταν για το Paris Match) τα τηλεοπτικά της σχέδια» γράφει το περιοδικό.

Αναγνώστες