Ντενίση-Ζαχαράτος: Έλυσαν την παρεξήγηση μπροστά στις κάμερες!

Στην ίδια μαγική βραδιά στο Θέατρο Παλλάς βρέθηκαν ο Τάκης Ζαχαράτος και ηΜιμή Ντενίση. Οι «αιώνιοι εχθροί» βρέθηκαν στην πρεμιέρα του Μίμη Πλέσσα και του Γιάννη Πλούταρχουκαι ενώ στο παρελθόν τα μεταξύ τους πυρά πήγαιναν και έρχονταν, χθες μοιράστηκαν το ίδιο μικρόφωνο και μίλησαν στις κάμερες αγκαλιασμένοι...

Ο γνωστός showman, Τάκης Ζαχαράτος όταν ενημερώθηκε ότι στον ίδιο χώρο βρισκόταν και η Μιμή Ντενίση είπε στις κάμερες ότι: «Δεν έχουμε μιλήσει, μπορεί να είναι η μέρα σήμερα ή να μιλήσω ή να κάνω εξορκισμό» και πρόσθεσε για την μεταξύ τους σχέση: «Δεν έχουμε φτάσει στις αγωγές. Άμα έχεις χιούμορ σαν την Ζωζώ Σαπουντζάκη και την Βάνα Μπάρμπα δεν υπάρχει κανένα θέμα».

Τότε, η Μιμή Ντενίση, πλησίασε προς το μέρος του Τάκη Ζαχαράτου τον αγκάλιασε και είπε στις κάμερες με ένα πλατύ χαμόγελο: «Αγαπιόμαστε!» και τόνισε: «Ποτέ δεν τα χαλάσαμε. Θα έρθεις να κάνεις μάθημα στα παιδιά, «Πως μπορεί κάποιος να αλλάξει προσωπικότητα μέσα σε λίγα λεπτά» (αυτό τώρα δεν ήταν καρφάκι;) και συνέχισε λέγοντας: «Μία φορά είχα τσαντιστεί με τον Ζαχαράτο, όταν είχε σχολιάσει την προσωπική μου ζωή» με τον γνωστό showman να συνεχίζει να την πειράζει και να λέει: «Αφού φόραγε πιο πολύ make up από εσένα» και την Μιμή Ντενίση να του λέει: «Σταμάτα».

Βλέποντας, το σχετικό απόσπασμα η παρέα του Πρωινού, σχολίασε την κωλοτούμπα των Ντενίση-Ζαχαράτου, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει με γέλια: «Δεν υπάρχει συγγραφέας που να έχει γράψει αυτό το κείμενο».

Αναγνώστες