Έρευνες σε σπίτια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό του Χ. Ξηρού

Πλήρης κινητοποίηση της Αντιτρομοκρατικής και της Ασφάλειας για τον εντοπισμό του Χριστόδουλο Ξηρού. "Ντου" για έρευνες σε διαμερίσματα αντιεξουσιαστών και παλιών γνώριμων σε όλη την Αττική και τη Θεσσαλονίκη....
 Ειδικότερα, σε εξέλιξη είναι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής και της Ασφάλειας σε 4 διαμερίσματα στην Αττική, στις περιοχές Εξάρχεια, Αγ. Λουκά Πατησίων και Παγκράτι ξαθώς και σε 6 διαμερίσματα στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για σπίτια αντιεξουσιαστών και άλλων παλιών γνώριμων και υπόπτων.

Οι έρευνες γίνονται στο πλαίσιο του εντοπισμού του Χριστόδουλου Ξηρού. Μέχρι στιγμής συνελήφθησαν δυο άτομα στην Αθήνα κι ένα στη Θεσσαλονίκη ενώ αναζητείται άλλο ένα άτομο καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν 4 σπρεϊ πιπεριού, ένα όπλο στιλό με φυσσίγγια, 11 κάλυκες κι ένα φυσσίγγιο των 9mm, μεταλλική ράβδος, αντισφυξιογόνος μάσκα, 3 Η/Υ, διαδικτυακές αναρτήσεις της FAI και διάφορα έντυπα. 

Σημειώνεται ότι στην ΕΛ.ΑΣ έχει σημάνει συναγερμός για μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα όσο ο Ξηρός και ο Μαζιώτης κυκλοφορούν ελεύθεροι.ην Αττική και τη Θεσσαλονίκη.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αναγνώστες