Ερχεται και στην Ελλάδα το κυρτό smartphone της LG!

Tο καινοτόμο G Flex της LG, το πρώτο smartphone που είναι σχεδιασμένο να ακολουθεί την καμπύλη του προσώπου, θα διατεθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές, όπως η Βρετανία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, καθώς και η Ελλάδα....

Μέχρι σήμερα, το G Flex ήταν διαθέσιμο μόνο στην Ασία (Κορέα, Χονγκ Κονγκ και Σιγκαπούρη), ενώ πριν από μερικές ημέρες, κατά τη διάρκεια του Consumer Electronics Show (CES), ανακοινώθηκε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει και στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

«Η διάθεση του LG G Flex στην Ευρώπη αποδεικνύει την εμπιστοσύνη μας σε επίπεδο παγκόσμιας αγοράς για ένα κυρτό smartphone», δήλωσε ο Dr. Jong-seok Park, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications.

Η 6ιντση κυρτή Plastic OLED (P-OLED) οθόνη του είναι η μεγαλύτερη που κατασκευάστηκε ειδικά για smartphones. Επίσης, το G Flex ενσωματώνει την πρώτη κυρτή μπαταρία και είναι το πρώτο τηλέφωνο με ειδική επίστρωση στο πίσω κάλυμμα που κάνει εφικτή την απάλειψη μικρών εκδορών.

Αναγνώστες