Λαμπερή πρεμιέρα για το «The Voice»

Το «The Voice», το παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο που κατέκτησε 49 χώρες, διεκδίκησε δεκάδες υποψηφιότητες για ‘Καλύτερο Talent Show’ σε διεθνή τηλεοπτικά βραβεία έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1...

Η σκηνή του «The Voice» και ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκαν για πρώτη φορά τους 4 Coaches σε μία μοναδική καλλιτεχνική συνεργασία πριν ξεκινήσουν τη διαδικασία επιλογής των παικτών τους. Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλης Κουινέλης του συγκροτήματος «Stavento» αρχικά τραγούδησαν όλοι μαζί και στη συνέχεια κάθισε ο καθένας στη θέση του και γύρισε... πλάτη στους παίκτες.

Άλλωστε, ο κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να «κερδίσει» τους Coaches με μοναδικό «όπλο» τη φωνή του και να τους κάνει να γυρίσουν. Αν όμως πάνω από ένας από τους Coaches επιλέξει τον συγκεκριμένο διαγωνιζόμενο, τότε ο διαγωνιζόμενος είναι εκείνος που διαλέγει με ποιόν προτιμάει να συνεργαστεί. Κι όλα αυτά μέχρι να συμπληρώσει ο καθένας την 16δα του.

Στο πρώτο επεισόδιο, επιλέχθηκαν οι πρώτοι 7 παίκτες: 2 παίκτες πήρε ο Αντώνης Ρέμος, 2 η Δέσποινα Βανδή, 2 ο Μιχάλης Κουινέλης και 1 η Μελίνα Ασλανίδου.

Αναγνώστες