Η κόρη του Woody Allen καταγγέλλει ότι την κακοποίησε στα 7 της!!

Τον εφιάλτη που έζησε στα χέρι του ίδιου της του πατέρα περιγράφει η κόρη του Woody Allen, αποκαλύπτοντας πως ο γνωστός ηθοποιός την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν 7 ετών!...

Σε άρθρο στο περιοδικό «Vanity Fair», η 29χρονη Dylan -την οποία ο σκηνοθέτης είχε υιοθετήσει με την Mia Farrow- εξομολογείται πρώτη φορά όσα πέρασε: σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, ήταν 4 Αυγούστου του 1992, στο σπίτι της Farrow, στο Κονέκτικατ, οπότε και ο Allen την κακοποίησε σεξουαλικά σε μια απομονωμένη σοφίτα!

«Θυμάμαι πολύ καλά τι συνέβη κι ας ήμουν 7 ετών. Θυμάμαι πολύ καλά ότι ήμουν ντυμένη και θυμάμαι πολύ καλά τι δεν φορούσε εκείνος... Το έκανα επειδή φοβόμουν, αλλά ήθελα να σταματήσει», λέει μεταξύ άλλων η 29χρονη.

Κατά το δημοσίευμα, τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου, η Mia Farrow πήγε την Dylan σε νοσοκομείο, προκειμένου να εξακριβωθεί αν όντως είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ ο εισαγγελέας του Κονέκτικατ διέταξε την αντίστοιχη υπηρεσία του νοσοκομείου Yale-New Haven να εξετάσει το παιδί.

Τον Μάρτιο του 1993, το νοσοκομείο αποφάνθηκε ότι η Dylan δεν κακοποιήθηκε, ωστόσο, τρεις μήνες αργότερα, ο δικαστής της Νέας Υόρκης αρνήθηκε στον Woody Allen την επιμέλεια των τριών παιδιών που είχε υιοθετήσει με την Mia Farrow.

Οι δικηγόροι του βραβευμένου σκηνοθέτη, πάντως, ισχυρίζονται πως η καταγγελία είναι αβάσιμη και η 29χρονη πείστηκε να πει ψέματα από την Mia Farrow, η οποία έγινε έξαλλη όταν ο Dylan την χώρισε για να παντρευτεί την υιοθετημένη κόρη του, Soon-Yi!

«Στο Κονέκτικατ η ατμόσφαιρα είναι ασφυκτική για μένα. Αυτή η ιστορία άφησε κάποιες συνέπειες. Αλλά είναι πιθανό να την έχει κάποιος επινοήσει από την αρχή ως το τέλος», είχε δηλώσει το 1992 ο Allen, ενώ η εν λόγω ιστορία δεν έχει φτάσει ποτέ στα δικαστήρια...

Αναγνώστες