82χρονος θάφτηκε σε διάφανο φέρετρο καβάλα στην αγαπημένη του Harley

Ένα ασυνήθιστο θέαμα αντίκρισαν οι κάτοικοι του Mechanicsburg στο Οχάιο καθώς η νεκροφόρα που θα έπρεπε να ηγείται μιας νεκροπομπής είχε αντικατασταθεί με ένα αγροτικό που ρυμουλκούσε ένα διάφανο κουβούκλιο... Το ακόμη πιο παράδοξο ήταν πως μέσα στη πλέξιγκλας κατασκευή, ήταν ο νεκρός Bill Standley καβάλα στην αγαπημένη του Harley-Davidson του 1967. Όταν το όχημα έφτασε στο κοιμητήριο της περιοχής ένας γερανός ανέλαβε να μεταφέρει το φέρετρο εντός του τάφου και λίγο μετά η τελευταία επιθυμία του 82χρονου είχε πραγματοποιηθεί.
 Είχε θαφτεί δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο και μαζί με τη δεύτερη μεγάλη του αγάπη. Ο Bill είχε σχεδιάσει από χρόνια την κηδεία του και είχε φτιάξει ο ίδιος την κατασκευή ενώ είχε διαλέξει ακόμη και τα ρούχα που θα φορούσε. 

Πολύ πριν αρρωστήσει από καρκίνο είχε αγοράσει και τους τρεις τάφους δίπλα από εκείνον της γυναίκας του ώστε να χωρέσει αυτός και η μηχανή του και παράλληλα φρόντισε όλες τις λεπτομέρειες. Το μόνο που έμενε ήταν απλά τα παιδιά του να υπακούσουν στην επιθυμία του όταν θα έρχονταν η ώρα για το τελευταίο του ταξίδι.

Αναγνώστες