Έβαλαν βόμβα σε αυτοκίνητο γυναίκας γιατί είχαν διαφορές μαζί της!!

Οι προσωπικές διαφορές που είχαν με μια 46χρονη γυναίκα ήταν το κίνητρο των δυο ανδρών που παγίδευσαν με αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό το αυτοκίνητό της σε χωριό της Πιερίας και προσπάθησαν να το πυρπολήσουν.... Η ταυτότητα των εμπρηστών αποκαλύφθηκε τέσσερις ημέρες μετά την βομβιστική επίθεση.

Η έκρηξη του μηχανισμού έξω από το σπίτι της 46χρονης στην κοινότητα Γανόχωρα Πιερίας, είχε αναστατώσει την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου και τους συγγενείς της που πετάχτηκαν έντρομοι από το σπίτι και είδαν το όχημα να τυλίγεται στις φλόγες. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση ενός συγγενούς της 46χρονης, η πυρκαγιά σβήστηκε πριν προκαλέσει μεγάλες ζημιές.

Την έρευνα ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κατερίνης, που έστειλαν στα ειδικά εργαστήρια τα υπολείμματα από δύο κατεστραμμένες φιάλες υγραερίου και ένα μισοκαμμένο κομμάτι ύφασμα εμποτισμένο με εύφλεκτο υγρό. Από τα αποτυπώματα που βρέθηκαν, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες του εμπρησμού δυο άνδρες ηλικίας 45 και 46 χρόνων που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για εμπρησμό και έκρηξη διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Αναγνώστες