Γέφυρα των ερωτευμένων εγκαινιάζει η Αγία Νάπα!

Η «Γέφυρα των ερωτευμένων» δε θα είναι μονοπώλιο του Παρισιού, καθώς έχει δημιουργηθεί και στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Αγία Νάπα

Την Ημέρα των Ερωτευμένων (Αγίου Βαλεντίνου), η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Φεβρουαρίου, επέλεξε ο Δήμος Αγίας Νάπας για να τελέσει τα εγκαίνια της «Γέφυρας των ερωτευμένων», της οποίας οι εργασίες ανέγερσής της αποπερατώθηκαν πρόσφατα....

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η γέφυρα ανεγέρθηκε στην περιοχή «Μαυροκορώνα» ανατολικά της Αγίας Νάπας και η κατασκευή της κρίθηκε αναγκαία από τον Δήμο έπειτα από παρότρυνση αρκετών νεαρών ζευγαριών κυρίως νεόνυμφων, οι οποίοι στη συγκεκριμένη περιοχή άφηναν τα σημάδια του έρωτά τους π.χ. χαράζοντας το όνομά τους ή τοποθετώντας ένα λουλούδι ή μία κλειδαριά».

Τα εγκαίνια θα τελέσει την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος, ο οποίος με τη σύζυγό του θα τοποθετήσουν στο κιγκλίδωμα της γέφυρας κλειδαριά προτρέποντας όλα τα νεαρά ζευγάρια να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και να "κλειδώσουν" τον έρωτά τους στο συγκεκριμένο σημείο.

Στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια θα ρίξουν τα κλειδιά στην θάλασσα, η οποία βρίσκεται λίγα μέτρα πιο κάτω από τη γέφυρα.

Αναγνώστες