5 περίεργοι τρόποι για να δείξεις πιο σέξι

Το sex appeal, εν αντιθέσει με την ομορφιά, είναι κάτι εντελώς και απολύτως υποκειμενικό! Γι' αυτό λοιπόν, ένα άτομο που μια μερίδα ανθρώπων μπορεί να βρίσκει ακαταμάχητα σέξι, μία άλλη μπορεί να το βρίσκει ...
αδιάφορο ή ακόμα και άσχημο!

Και αν για την ομορφιά είναι κάποια πολύ στάνταρ πράγματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να τον πετύχετε, έχουν να κάνουν κυρίως με την εξωτερική εμφάνιση και την περιποίηση του εαυτού μας, για το sex appeal τα πράγματα είναι κάπως πιο... μπερδεμένα!

Παρακάτω κάποιοι πολύ βασικοί κανόνες που θα πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου κανένας να μην μπορεί να σας αντισταθεί! Ή... σχεδόν κανένας!

1. Φορέστε κόκκινο: Σύμφωνα με έρευνες ανάμεσα σε άντρες, η πλειοψηφία δήλωσε ότι πολύ πιο πιθανό να ζητούσαν ραντεβού σε μία γυναίκα που φοράει κόκκινο φόρεμα παρά σε μία άλλη που μπορεί να φοράει ακριβώς το ίδιο αλλά σε λευκό! Κι όμως, το χρώμα αυτό επηρεάζει το οπτικό πεδίο των αντρών μιας και είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που παίρνει το πρόσωπό μας όταν μπαίνουμε σε... ερωτικό mood! Τυχαίο;

2... Αλλά όχι στα χείλη: Μπορεί λοιπόν το κόκκινο στα ρούχα να διεγείρει τους άντρες, αλλά δε συμβαίνει το ίδιο με το κόκκινο στα χείλη! Σύμφωνα πάντα με στατιστικά, η πλειοψηφία προτιμά τα διακριτικά κραγιόν σε τόνους μπεζ ή ροζ, όχι τα διαστημικά της Nicki Minaj προς θεού, ή ακόμα καλύτερα και... απολύτως τίποτα!

3. Χαμογελάστε: Υπάρχει καλύτερο και πιο σέξι όπλο; Όχι φυσικά!

4. Λαμπερά μαλλιά: Συνηθίζετε κι εσείς να χαζεύετε τις stars και να αναρωτιέστε πώς στο καλό καταφέρνουν να έχουν τόσο λαμπερά μαλλιά; Η αλήθεια είναι ότι παίζουν τεράστιο ρόλο στη σεξουαλικότητα που εκπέμπει μία γυναίκα, γι' αυτό φροντίστε να τα διατηρείτε σε καλή κατάσταση και να μην τα ταλαιπωρείτε. Δοκιμάστε κοντίσιονερ πριν το σαμπουάν και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

5. Κάντε... γκριμάτσες: Δεν είπαμε να γίνετε κλόουν και να μη σας παίρνει κανένας στα σοβαρά, αλλά σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες που παίρνουν έντονες εκφράσεις στο πρόσωπό τους, είναι με διαφορά πιο σέξι και γοητευτικές από τις υπόλοιπες. Τώρα εδώ που τα λέμε, είναι λογικό να σου τραβάει την προσοχή ένα ζωντανό και εκφραστικό πρόσωπο, από ένα... κοιμισμένο!

Αναγνώστες