Πασχαλινό bazaar για τους φίλους των αδέσποτων

Το σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.Gr σάς περιμένει και φέτος στο πασχαλινό bazaar του, την Κυριακή 6 Απριλίου (10:00 – 20:00) στο Μουσείο Ηρακλειδών, Ηρακλειδών 16, Θησείο (Στάση Metro: Θησείο), στην Αθήνα.

Στο πασχαλινό bazaar θα βρείτε... πασχαλινές λαμπάδες, κοσμήματα και χειροτεχνίες, πεντανόστιμα φαγητά και γλυκά, όλα φτιαγμένα στο χέρι με μεράκι και αγάπη από τους εθελοντές μας.

Επίσης θα βρείτε πολλά καινούργια και μεταχειρισμένα βιβλία σε εξαιρετικές τιμές, καθώς και μπλουζάκια, μπρελόκ και όλα τα υπέροχα προϊόντα του Stray.gr.

Από την ίδρυσή του ως σήμερα το Stray.gr προσφέρει στειρώσεις, εμβολιασμούς, θεραπείες και υιοθεσίες στα ζώα, καθώς και ενημέρωση, βοήθεια και συμπαράσταση στο ευρύ κοινό ενώ έχει επιτύχει περισσότερες από 2.500 υιοθεσίες αδέσποτων ζώων και συνεχίζει παρά τις αυξημένες δυσκολίες. Μόνο για το 2013, βοήθησε περίπου 400 αδέσποτα ζώα με στειρώσεις και υιοθεσίες.

Στην ιστοσελίδα του Stray.gr, www.stray.gr, όπως και στην ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας, της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος, μπορείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω σχετικά με το έργο του, το bazaar και όλες τις δράσεις του.

Αναγνώστες