Αλληλλοκαρφώματα σωφρονιστικών υπαλλήλων με έγγραφα και φωτογραφίες για τον θάνατο του βαρυποινίτη στη Νιγρίτα

Νέες διαστάσεις παίρνει το ζήτημα του θανάτου του βαρυποινίτη Ιλι Καρέλλι ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο κελί τους στις φυλακές της Νιγρίτας με εμφανή σημάδια κακοποίησης και βασανισμού.

Από την προανάκριση...
που βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι ώρα προκύπτει μάλλον με βεβαιότητα ότι τα χτυπήματα στον Αλβανό βαρυποινίτη, ο οποίος την Τρίτη δολοφόνησε μέσα στις φυλακές Μαλανδρίνου τον σωφρονιστικό υπάλληλο Γιώργο Τσιρώνι, δεν ταυτίζονται χρονικά, δηλαδή σε άλλο χρόνο φαίνεται ότι έγινε το έγκαυμα στο δεξί του χέρι και σε άλλο τα χτυπήματα στο σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι από τις φυλακές Μαλανδίνου έχουν προσκομίσει έγγραφα από τα οποία προκύπτει ότι το έγκαυμα στο χέρι του κρατουμένου δεν έγινε όσο αυτός κρατείτο στις φυλακές του Μαλανδρίνου.

Από την έρευνα, ωστόσο, προκύπτει ότι το σημάδι αυτό του βασανισμού δεν υπήρχε στο χέρι του βαρυποινίτη όταν αυτός μετήχθη ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή στην Αμφισσα.

Από την πλευρά τους, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών της Νιγρίτας επιμένουν ότι όταν ο μπήκε στις εκείνες τις φυλακές φωτογραφήθηκε παρουσία του διευθυντή με ότι αυτό συνεπάγεται.
Φωτογραφίες Eurokinissi

Αναγνώστες