Βόμβα Νικήτα Κακλαμάνη: Η ΝΔ στήριξε τον Σπηλιωτόπουλο για να βοηθήσει τον Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ

Με συνέντευξη του στον Απόστολο Διαμαντή στην «Ελευθεροτυπία», ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης καρφώνει το Μέγαρο Μαξίμου και αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους η Νέα Δημοκρατία στήριξε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο....
Ο «αντάρτης» Νικήτας που σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση έχει διπλάσια ποσοστά σε σχέση με αυτά του Άρη Σπηλιωτόπουλου και πλέον είναι φαβορί από το χώρο της κεντροδεξιάς για πρόκριση στο δεύτερο γύρο, κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά πως σε μια προσπάθεια να κρατήσει το ΠΑΣΟΚ ζωντανό επέλεξε εσκεμμένα μια υποψηφιότητα ήττας.

Ακολουθεί απόσπασμα των όσων είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης στην Ελευθεροτυπία:

«Πρόκειται για μια απόφαση στήριξης του Βενιζέλου από τον Αντώνη Σαμαρά.

Η υποψηφιότητα του κ. Σπηλιωτόπουλου ουσιαστικά εμποδίζει την είσοδο στο δεύτερο γύρο ενός κεντροδεξιού υποψηφίου.

Εάν υποθετικά περνούσε στο δεύτερο γύρο ο Άρης, με το νεοφιλελεύθερο προφίλ που έχει, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ευρύτερα πολιτικά θέματα και στα εθνικά να προσθέσω, πολύ δύσκολα θα μπορούσε να συσπειρώσει την παράταξη και η εκλογή του Καμίνη θα ήταν πιθανότατη. Δεν έχει πολλές πιθανότητες απέναντι στον Καμίνη. Επόμένως η κίνηση του Μαξίμου να επιλέξει τον Άρη, τελικά βοηθά τον Καμίνη, για να βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ. Διότι εάν το ΠΑΣΟΚ, όπως όλα δείχνουν, συρρικνωθεί στο 5%, τότε θα κινδυνεύσει η ίδια η κυβέρνηση. Ήδη η κοινοβουλευτική του ομάδα έχει χωριστεί στα 3.

Εάν όμως εκλέξει δημάρχους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τότε πιθανόν να αντέξει.»

Αναγνώστες