Απηυδισμένος ο πρόεδρος του ΕΣΡ, ακόμα δεν έχει βρει πώς δουλεύει ο αποκωδικοποιητής

Απηυδισμένος παρουσιάζεται τις τελευταίες ώρες ο πρόεδρος του ΕΣΡ, τέως αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννης Λασκαρίδης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη δεν έχει καταλάβει πώς λειτουργεί ο ψηφιακός αποκωδικοποιητής της τηλεόρασης του. 

Όπως μεταδίδουν...
καλά πληροφορημένες πηγές, ο κ. Λαζαρίδης εδώ και καιρό αντιμετωπίζει προβλήματα με τη σειρά των καναλιών που «αλλάζουν μόνα τους», όμως μετά το περασμένο Σάββατο όταν και χάθηκαν ξαφνικά, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

«Όλα ήταν μια χαρά με την κανονική τηλεόραση, την αναλογική. Δεν καταλαβαίνω τι τους έπιασε και την άλλαξαν και τώρα πρέπει να παιδευόμαστε» δήλωσε χαρακτηριστικά σε δημοσιογράφους ο ανώτατος δικαστικός και πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. «Τώρα συνέχεια μπερδεύω τα τηλεκοντρόλ και ανοίγω κατά λάθος το βίντεο όταν θέλω να ανοίξω την τηλεόραση» συνέχισε, ενώ παραδέχθηκε πως δεν έχει καταφέρει να παρακολουθήσει με επιτυχία μια ολόκληρη εκπομπή από τη μέρα που διεκόπη το αναλογικό σήμα στην Αττική.

Ο κ. Λασκαρίδης συνήθως απευθύνεται στον 16χρονο ανηψιό του όποτε αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, ο οποίος ευτυχώς φαίνεται με κάποιον τρόπο να τα καταφέρνει με αυτά. Για σιγουριά, του ζητά να προγραμματίζει στο βίντεο τις πιο σημαντικές εκπομπές της εβδομάδας, ώστε να είναι σε κάθε περίπτωση καλυμμένος και αυτή η προσωρινή τεχνική δυσκολία να μην επηρεάσει με κανέναν τρόπο τα καθήκοντα του ως πρόεδρος του ΕΣΡ.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο έμπειρος δικαστικός βρίσκεται στο τηλέφωνο με εκπρόσωπο του Media Markt, από όπου είχε αγοράσει τον αποκωδικοποιητή, ζητώντας βοήθεια με τα προβλήματα που παρουσιάζει η συσκευή. Μάλιστα, όπως μεταδίδουν κύκλοι του στενού του περιβάλλοντος, σε περίπου δέκα λεπτά πιθανότατα θα αρχίσει να σκέφτεται μήπως προμηθευτεί νέα τηλεόραση με ενσωματωμένο ψηφιακό αποκωδικοποιητή.

Αναγνώστες