Δεν θα έχει ευκαιρία άλλης αναμέτρησης ο «Iron Mike»

Δεν τα κατάφερε στη Μόσχα ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Ο Έλληνας πρωταθλητής έπαιξε στα ίσια τον Μπάτου Χάσικοφ έως ότου ένα σκίσιμο στο φρύδι..., να του στερήσει τη δυνατότητα να κυνηγήσει με αξιώσεις τη νίκη.

Του Παναγιώτη Σγαρδέλη

Ο Ζαμπίδης μπήκε αναγνωριστικά στον α’ γύρο, απέναντι στον πολύ καλά στημένο και «κλειστό», Χάσικοφ. Περίπου το ίδιο σκηνικό και στον δεύτερο, με τον Iron Mike να ανοίγει το παιχνίδι του, χωρίς όμως να εκμεταλλεύεται τα χέρια του.

Στον γ’ άρχισε να ανοίγει την άμυνα του Ρώσου, δείχνοντας να παίρνει τα ηνία. Όμως ένα σκίσιμο πάνω από το αριστερό φρύδι αποδείχθηκε καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα.

Μοιραία στους δύο τελευταίους γύρους ήταν πιο επιφυλακτικός με τον Χάσικοφ να μαζεύει τα σημεία και να αναδεικνύεται νικητής με πλειοψηφική απόφαση των κριτών.

Έτσι, δεν κατόρθωσε να εξιλεωθεί για την ήττα και τον σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε το 2011, την ίδια στιγμή που ο Χάσικοφ -όπως είχε προαναγγείλει- ανακοίνωσε το τέλος της kickboxing καριέρας προκειμένου να επανέλθει στον στίβο της πολιτικής.
ΠΗΓΗ: «http://www.sport-fm.gr/»


Αναγνώστες