16χρονη μαχαίρωσε 65 φορές την κολλητή της φίλη, γιατί δημοσίευσε γυμνές τους φωτογραφίες!

Με τη ζωή της πλήρωσε μία έφηβη από το Μεξικό το λάθος της να δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες, με την κολλητή της στο Facebook. Η έως τότε φίλη της την...
σκότωσε, μαχαιρώνοντάς την 65 φορές.

Το απίστευτο έγκλημα έγινε στο Μεξικό, με θύμα την 16χρονη Ανέλ Μπαέζ και θύτη τη συνομήλική της Εράντι Ελίζαμπεθ Γκουτιέρεζ. Τα δύο κορίτσια ήταν οι καλύτερες φίλες, μέχρι τη στιγμή που η Ανέλ αποφάσισε να δημοσιεύσει στο Facebook αποκαλυπτικές φωτογραφίες των δύο τους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Notus του Μεξικό.

Μετά από το λάθος της, αποφάσισε να καλέσει την Εράντι στο σπίτι της, για να τα ξαναβρούν. Κάποια στιγμή, όμως, εκείνη πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και επιτέθηκε στην Ανέλ, η οποία βρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος, με 65 μαχαιριές στο λαιμό.

Η δράστης τράπηκε σε φυγή και τις επόμενες ημέρες προσποιούνταν τη θλιμμένη, ενώ πήγε και στην κηδεία της καλύτερης φίλης της, όπου τελικά τη συνέλαβε η αστυνομία. Πριν από το έγκλημα, η 16χρονη είχε απειλήσει το θύμα στο Twitter, γράφοντάς της «στο μυαλό μου σε έχω σκοτώσει ήδη τρεις φορές» και «θα είσαι τυχερή αν ζήσεις έως το τέλος του χρόνου».
filoksenos.blogspot.gr

Αναγνώστες