Προσλήψεις 720 ατόμων σε ΟΣΥ, Μετρό και ΥΠΑ

Στην πρόσληψη 720 ατόμων θα προχωρήσουν εντός του 2014 τρεις φορείς αρμοδιότητας του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Εντός των επομένων ημερών...
, αναμένεται να προχωρήσει η διαδικασία για την προκήρυξη 450 θέσεων εργασίας (330 οδηγοί και 120 τεχνίτες) στην εταιρεία Οδικές Συγκοινωνίες (Ο.ΣΥ.)

Οι προσλήψεις θα καλύψουν κενά που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια λόγω αποχωρήσεων προσωπικού και τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τη μείωση των δρομολογίων και τη δυσαρέσκεια του επιβατικού κοινού.

Επιπλέον, στις αποχωρήσεις λόγω συνταξιοδότησης το τελευταίο διάστημα προστέθηκε και ένας σημαντικός αριθμός εργαζομένων της ΟΣΥ που απομακρύνθηκε από την εταιρεία έπειτα από ελέγχους που έγιναν και αποκάλυψαν ότι για την πρόσληψή τους είχαν χρησιμοποιήσει πλαστά ή παραποιημένα πιστοποιητικά.

Παράλληλα, μέσα στη χρονιά θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την πρόσληψη περίπου 200 ατόμων στο μετρό και ακόμη 70 ατόμων στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Ειδικότερα, στο μετρό αναμένεται να προκηρυχθούν 200 θέσεις ηλεκτροδηγών, εκδοτών, ελεγκτών εισιτηρίων και τεχνικού προσωπικού, οι οποίες θα αφορούν κυρίως υποψηφίους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αναγνώστες