Δύο σκληροπυρηνικοί βουλευτές της Ν.Δ. υπάρχουν και σε άλλα βίντεο

Ποιος θα είναι ο επόμενος «πρωταγωνιστής» των υποκλοπών και τι θα αποκαλύπτει; Αυτό είναι το κρίσιμο ερώτημα στις συζητήσεις που γίνονται σε όλη την Ελλάδα μετά τον πολιτικό τυφώνα που προκάλεσε το βίντεο με τον Παναγιώτη Μπαλτάτο.

Η RealNews αποκαλύπτει... ότι το δίλεπτο βίντεο από την κρυφή κάμερα που φαίνεται ότι χρησιμοποίησε ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν είναι το μοναδικό που έχει σταλεί στη Ρωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν άλλα πέντε-έξι βίντεο, τα οποία είτε έχουν ήδη σταλεί είτε βρίσκονται καθ’ οδόν για τον σέρβερ της ρωσικής πλατφόρμας που χρησιμοποιήθηκε στη δημοσίευση του αποσπάσματος της συνομιλίας με τον Π. Μπαλτάκο.

«Σύντομα κοντά σας» είπε δημόσια ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος όταν ρωτήθηκε ποιος θα ακολουθήσει στα βίντεο που η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί ως άσο στο μανίκι για να προκαλέσει τσουνάμι στο πολιτικό σκηνικό.

Την κρυφή κάμερα χρησιμοποίησαν τόσο ο Ηλίας Κασιδιάρης, όσο και ο Ηλίας Παναγιώταρος με οδηγίες να αρνηθούν ότι κατέγραφαν και να υποδείξουν ως δράστη κάποιο τρίτο πρόσωπο που υποτίθεται ότι συμμετείχε στη συζήτηση. Πληροφορίες της εφημερίδας από πηγή στη Χρυσή Αυγή αναφέρουν ότι οι «εγγραφές» έχουν γίνει από τον περασμένο Οκτώβρη ως την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου.

Ανάμεσα σε αυτούς που φαίνεται ότι έχουν πέσει «θύματα υποκλοπής» -εκτός του Μπαλτάκου για τον οποίο λέγεται ότι υπάρχει υλικό σχεδόν μίας ώρας- είναι ένας βουλευτής της ΝΔ που έχει διατελέσει στο παρελθόν υπουργός και ανήκει στην πτέρυγα των Καραμανλικών, ακόμα ένας συνάδελφος και ομοϊδεάτης του, για τον οποίο πηγές από τη Χρυσή Αυγή αναφέρουν ότι ανήκει στον σκληρό πυρήνα των σαμαρικών, βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είναι νομικός στο επάγγελμα, αλλά και ένας κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος μικρότερου κόμματος της αντιπολίτευσης.

Αναγνώστες